Ahojte,chcem si overit u majitelov tohto motora,ci maju podobny zvuk ako ja. O com pisem? Pri dosiahnuti urcitych otacok zacne motor drncat,ale po presiahnuti urcitych otacok zase stichne a nadobudne ten svoj kultivovany zvuk. Robi mi to od prveho dna,reku sa spytam po roku jazdenia,sa to nezmenilo. Dik
Kia Sportage 1.7CRDi Sand Track+coolovesvetla+Turbo GDI maska+Stebel TM80 Magnum horn
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
drncat? při jakých otáčkách? nepocituji asi nic ale klidne to poslechnu pořádne .. je pravda že proti wv motorům je to trošku jinačí zvuk je to dáno konstrukcí ale jinak pohoda
mne pri nizsich otackach ma taky typicky dieslovy zvuk.taky drsny......ked sa dostane do otacok uz ide ticho.kultivovane..neviem ci to drnca...ale je to taky normalny dieslakovy zvuk na nizkych otackach a nizkom zaradenom stupni..taky isty ako ma bracho na bmw alebo tatko na reanulte...u mna nevidim nic netypicke...
Pri nizsich otackach to aj ocakavam a drnci to tiez,ale ked sa rozbehnem,vytocim do urcitych otacok,nie vysokych,vtedy to drnci a ked prekrocim urcite otacky,zase to stichne...neviem to lepsie opisat.
Kia Sportage 1.7CRDi Sand Track+coolovesvetla+Turbo GDI maska+Stebel TM80 Magnum horn
Ahoj. Trochu neskora odpoved pre Kiastrom, ale predsa, mne to robi tiez, myslim, ze to je "vlastnost" commonrail motorov, na golfe nam to robi tiez, ale trochu inac, ale to co popisujes, robi presne aj mne na sportage, tiez som zo zaciatku nevedel, ale potom mi to jeden technik potvrdil, ze je to ok, TDI CR.
Kia Pro_Ceed II. 1.6 GDI Kia Sportage III. 1.7 CRDi
Žádné takové zvuky neslyším Co mi spíš vadí se rezonance na hranici 1500rpm .. což ale v servisu tvrdí, že je to při porovnání s jinými auty tohoto typu normální (divné, že u nového to nedělalo - to by si ho asi moc lidí nekoupilo, když vibruje celý auto)