Zdravim vas tak mam problem s autom a prisiel som po rady.
Deje sa to za auto zacalo cukat trha s motorom vynechava a dokonca vie aj zhasnut ked je vyradene. Zacalo to len vcera no opakuje sa to. Co som zatial urobil. Vymenil som olej lebo uz bolo treba. Skontroloval som zhavice lebo na studeny motor zaklepe asi prve dve otacky no zhavice podla skusacky funguju vsetky cize som ich nemenil. Motor ma 190t nechcel som riskovat zalomenie. Startuje niekedy na brnk no teraz napriklad 2 krat startujem motor nechyti a na 3 pokus chyti normalne.
Chcel som vymenit palivovi filter tak som to rozobral a zistil som ze nepasuje spodny zavit na snimac vody.
Ale k prejavu napriklad na studenom motore netrha prejdem do druhej dediny motor sa zohreje a uz cuka na 3ke ked drzim tak zacne vynechavat aj ked pridam plyn aby a to chytilo tak nie trha dalej. Aj ked preradim na stvorku tak trha. Potom ide chvilku normalne a potom hop ide ide a hop hop hop. Vyradim drzi otacky aj 2 km a bum zdochlo mi to. Nastratovat islo hned.
DIagnostika bez zavad. Pozeral som nejake hodnoti ale ktovie je tam milion udajov sledoval som akurat tlak railu pozadovany a odmerany ten by aj sedel. MAF. EGR ten tancuje akosa mu zachce alee podla logu v moment ked to zhaslo sa nejako nehybal. CO poviete?
Mam skusit vytiahnut kabel z EGRA a ist sa previest ci to bude stale robit na teplom motore? alenbo daky DRV ventil? mozem jazdit ked je odpojeny nebude vadit maximalny tlak??
Vstrekovace? Na studeno ma 4ka najvacie hodnoty plus ale iba 0,48
Mam k dispozicii GDS keby tu bol dakto schopny pozriet mi zaznam bol by som vdacny