předem se omlouvám, jestli jsem svůj dotaz dala do špatnýho tématu. Nevěděla jsem jestli to hodit sem nebo do sekce Interiér....

Díky za odpovědi

AdelaN. píše:No kvůli tomuhle jsem začala dost uvažovat i o ceedu sw, ale dost se mi líbí rada, že mám vybírat kočárek podle auta![]()
asi se budu řídit tím a holt potom budu hledat kočárek který se dá hezky složit a rozložit aby se tam vešel
tak díky moc rady a názory
![]()
jarino1978 píše:kočár bez problémov + 2 cestovné tašky + kopec somarín na dovolenku. Takto sme išli minulý rok. Tento rok už bez kočára, ešte viac dovolenkových somarín a prázdnejší kufor. každopádne sme nemali nikdy s kočárom problémy na dovolenku a to ani v P307.
zaplosak píše:AdelaN. píše:No kvůli tomuhle jsem začala dost uvažovat i o ceedu sw, ale dost se mi líbí rada, že mám vybírat kočárek podle auta![]()
asi se budu řídit tím a holt potom budu hledat kočárek který se dá hezky složit a rozložit aby se tam vešel
tak díky moc rady a názory
![]()
Ahoj, já šel taky do kie s metrem, jsem rybář a potřebuji jezdit s vakem dlouhým 190cm., takže ceed krátejale sw to dal bez problémů
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé