Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
@Mikulda,Boso Moc gratuluji ...Doufám,že se brzy dočkají i KamZehr,Kapitán a všichni ostatni co tu čekají...Já si auto užívám...Těším se vždycky za volant...Tohle auto se Kie opravdu povedlo...Sice zde uvádějí někteří pár maličkostí,které se jim nelíbí,ale které auto je bez chybiček..Já osobně mu nemám v současné době co vytknout..Mohu to auto jen a jen doporučit..
Naposledy upravil vladislav dne 21.04.2011 06:47, celkově upraveno 2
ahojte, pripajam sa do klubu cakatelov (cakateliek PS: som jedina na fore???) na nove auticko . Slubeny termin dodania 6 mesiacov. Uvidime Snad mi moj vw do leta vydrží! Za mesiac najazdim do prace cca 4000 km, tak "zazitky" z noveho auta budu v kratkej dobe po dodani. Uz aby to bolo.
KIA Sportage 2,0 CRDi EX 4WD, white, obj. január 2011, dodané jún 2011
V pátek jsem kontaktoval prodejce ohledně termínu dodání. Dnes jsem obdržel odpověď: Jestli se nic neočekávaného nestane, tak 13.6.2011 začínám rodit . Takže snad to dobře dopadne a na dovču již pojedu s novým .
Tak jsem se dnes konečně dočkal telefonátu od prodejce. Autíčko bylo dnes vyrobené . Čili čekačka 4 měsíce, auto dojde tak do deseti dnů na prodejnu. Ještě tomu ani nemohu uvěřit. Jupííííí
Kia Sportage III Exclusive 2,0 CRDI , 4x4, černá , objednáno 6.1.2011, přivezeno domů 16.5.2011
@jhrstka Gratuluji dočkal jsi se relativně brzo, kéž by se rozjeli taky ty 1.6ky.
A co Kapitan a Kamzehr? Pořád nic? My jsme objednávali měsíc před jhrstka a na nás prodejci s vysoka kašlou. Vypadá to že se vyrábí pouze 2.0 CRDI nebo už tomu pořadníku vůbec nerozumím.
Kia Sportage III 1.6 GDI exclusive černá ISG, objednáno 7.12.2010 Termín dodání březen/duben. Výroba 16.6.2011, předaná 27.6.2011.