Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
tak u FL to vidim na jasny presun smerovky kam patri ..
takze tu je to uz viditelne lepsie
za mna zatial Super .. cuvacky dole , blinkre hore este som zvedavy ako to vyzera ked to svieti .. ehm dufam ze v europe zas nebude svietit ta cast svetiel na veku kufra ...
ale vsak vies co myslim .. ked idem za sportageom tak logicky cakas ze smerovka blika hore vo velkych svetlach .. a nie dole na naranziku .. je to nelogicke a necakas to tam ak to nepoznas
tym ze som zvedavy ako to bude vyzerat som myslel celkove svietenie zadnych svetiel
Inak mne to dava zmysel,ze zadny blinker je dole. Ked bude hore,tak bude v tej istej urovni ako blinker v spataku. Cize ten bude zbytocny,viac menej,lebo ta ledka je otocena do zadu vozidla. Ale rad sa necham prekvapit. Hadam tie svetla nebudu predavat za 1600 euro. Uvidime.
Kia Sportage 1.7CRDi Sand Track+coolovesvetla+Turbo GDI maska+Stebel TM80 Magnum horn