mir.jar píše:@Rrado, @paloo
To boli asi stornovane objednavky, pochybujem, ze robia vozidla len na vystavovanie v predajni. Na to sa pouzivaju skusobne vozi a tie ktore cakaju na zakaznika. Aj nase bolo par dni vystavene kym presli vsetky platby. Osobne si myslim, ze ludia pri takychto cakacich lehotach casto stornuju.
mir.jar píše:nam auto prislo vo stvrtok a zacali sme robit platby prevodom. V pondelok volali, ze uz peniaze maju, nech prideme. V pondelok o 18:30 sme prisli pre auto a myslim, ze v stredu, alebo vo stvrtok volali, ze maju papiere(cize tyzden od kedy prislo auto do predajne). Lenze Faktura bola robena uz tyzden predtym a na to aby si to registroval mas tyzden, tak ked som prisiel pre papiere prerobili fakturu.
Daj si na to pozor.
Inak v Ziline je najvacsi naval prave v piatok ked som bol ja pre SPZ, preto chod v iny den.
Je tu este jedna vec. Overenie VIN. V predajni nam tvrdili ,ze ak je auto nove, tak VIN sa neoveruje a vraj mam ist rovno pre SPZ. Lenze mne vsetci znami tvrdili opak, ze na VIN musim ist tak ci tak. V Ziline sa to robi tam kde sa robia aj STKcky a maju otvorene v PO, ST a PIA a v tie iste dni je aj naval na policii, lebo kazdy to robi naraz. Preto sa oplati ist na policiu v utorok, alebo stvrtok ak je uz papier s VIN overeny.
Teda neviem z akeho si mesta, ale v ZA by si usetril takto hodinu-dve cakania.
To ci treba VIN overit, alebo nie, neviem, ale pri preberani SPZ nehovorili, ze som to robil zbytocne, tak si mysli, ze overit to treba.
mir.jar píše:Moment, v DK je tiez topcar, nie? Samizda, ze v tej predajni robi taky mlady, chudsi chalan, vysoky tak 170-180cm. To je ten co mi povedal, ze nemam ist overit VIN. Oni mali vtedy u nas poradu, tak tam boli zo vsetkych topcar predajni.
Co sa tyka toho tlaciva, tak to som mal hrozne nervy s tym prepisovanim. Ani nechapem vyznam toho. Robil som to asi 3/4 hodinu. Bal som sa, ze sa pomylim, tak som to robil opatrne.
mir.jar píše:edit: technicak robia na meno, cize to cakaju kym sa urobi faktura. Preto ho nemali skor, aj ked auto uz bolo u nich.
Ale cudujem sa, ze ma prist tebe.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé