no neviem, kedze moje auto bolo podla papierov vyrobene 21.3.2011 a dodane 24.3.2011 (a medzitym papiere museli prejst do prahy a naspat do BA kvoli tym kluckam s DPH), tak to zrejme nebude take ako hovoris

podla toho co mi povedal predajca v tejto firme, tak oni maju partnerov a sklady v cechach, nemecku, rakusku a na svk tiez a presuvaju auta medzi predajnami podla potreby... a velka spokojnost aj s cenou aj pristupom... co sa tyka vybav, v prvom kontakte treba napisat do mailu, co hladate (motor, farba, vybava) a nech poslu aj ponuky s eventualnou inou farbou a dovybavenim z coho si mozete vybrat (co je uz na sklade a dostupne rychlo) vyrazne si znizite cakanie... mne sa to takto zbytocne pretiahlo o vyse tyzden, kedze som to v prvom maile nespravil... po potvrdeni zmluvy a zaplateni zalohy som cakal na nove auto cisteho cakacieho casu 9pracovnych dni, znie to priam neuveritelne pri tomto aute a oficialnych cakacich lehotach... inak OT, tato firma ma takisto ako sportage v ponuke aj ix35-tky a fordy kuga...