Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
podobne motory na trhu uz su, akurat, ze maju spotrebu 5-6l . Kia este nieje tam ako nemecke automobilky, ale aj tak som prekvapeny, ze urobili 2.0liter s takym vykonom. Len prave tej spotreby sa obavam.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
Tak som si precital technicke udaje 135kW Sportage. Spotreba v meste vyssia , mimo mesto nizsia ako slabsi dvojliter v nafte. Tak isto ma vyssiu maximalku. Z toho mi vychadza , ze bude mat dlhsie kvalty , minimalne sestku. Na druh auta a pohonu AWD realita bude okolo 7l/100km. V papieroch ako obycajne o liter nizsie. IX35 ma tento motor v ponuke uz dlhsie. Ale touto ponukou sa vykonovo vyrovnava Sportage inym SUV zvucnych znaciek v podobnej motorizacii . Dobry tah od KIA, chvalim.
nema ani zdaleka tak dobre motory ako nemci, tam je to o cele generacie dalej. Neviem ako tu dosiahli 135kW, ale taky vykon u 2l s dobrou spotrebov nemaju sancu urobit.
Podla mna tento motor nebude moc oblubeny a bojim sa aj dodacich lehot. Je to len u 4x4 modelu, cize tam to bude minimalne polrok.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
Tak som sa už aj ja konečne dočkal. Budúci týždeň mi vyrábajú auto. Len ma Kia trochu naštvala, že zverejnila nový cenník a v ňom je tá motorizácia 135 kw a parkovací asistent. Dal by som si to, len bohužiaľ sa to nedá. Keby ten nový cenník zverejnila od 1.4. tak by som to ľahšie prežil.