Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Dobrý test, ještě jsem na motor GDI neviděl žádnou tvrdou negativní recenzi. Vybral jsem si dobře. Až na to čekání. Ale vydržím, nic jiného mi nezbývá.
KIA Sportage III 1,6 GDi - 6/2011 - prodáno Hyundai Tucson 1,6 T-GDi - 09/2020
Opravdu nemusíš mít žádné obavy..Už to píši poněkolikáté..Ten motor je opravdu vhodná motorizace pro naší generaci..Já jsem s ním byl naprosto spokojený.. I já vydržím..
Tak si musím tady postěžovat. Kolegové, dříve čekatelé, dnes šťastní majitelé, jste slibovali jak budete nás čekatele bombardovat svými radostnými zkušenostmi. A dnes prd a pšouk. Chápu, že nové autíčko je jako nově narozené dítě, ale my všichni čekatelé jsme jeho kmotři.
KIA Sportage III 1,6 GDi - 6/2011 - prodáno Hyundai Tucson 1,6 T-GDi - 09/2020
No stejné je to na auto.cz..Jsou tam 3 recenze..A pak utrum nikdo nic,ani čárku...Všichni jsou asi tak spokojení,že zapoměli na svět okolo sebe nebo jsou naštvaní...Já slibuji,že se budu svěřovat s poznatky..Založíme nové vlákno s motorem 1,6 GDI.. Jen co auto přijde..
No co sa tyka kvality myslim ze KII na nej velmi zalezi , ma velmi prisne normy a pravidla pre kvalitu.Odtsavene auto vedla cesty pre poruchu je pre nich pohroma! Samozrejme ze nic nieje dokonale ! Aj NASA ma poruchy. A tiez zalezi na servisnych strediskah.Taka mensia obhajoba nasej znacky.