Něco k těm prodejcům, já si myslím, že mám velmi vstřícné prodejce, ale stejně nic nevěděli až do čtvrtku. Jediný kdo ví víc je KMCZ v Praze. Když jsem něco chtěl, vždycky mu napsali a on jim odepsal. KIANET jim to asi neumožňuje. A asi KMCZ nechtějí prodejci pořád otravovat. Já osobně jsem nechtěl pořád jezdit za prodejcem, tak jsem jim psal e-mailem. Máte taky důkaz kdyby něco

.
Každý prodejce KIA má zavedený systém kvality (bez něj by nemohl prodávat a servisovat KIu.) Tento systém monitoruje mimo jiné spokojenost zákazníků a umožňuje podávat neshody. Proto pokud nejste spokojení, trvejte na zaznamenání neshody a oznámení jejího řešení. Vím, že je to těžké se k tomu rozhodnout, ale věřte, že jde o velmi účinný nástroj.
Já jsem měl jedinou nevýhodu pro mne a to byl nepřesný termín dodání. Mám tam rok 2011.. Vše zlé je, ale na něco dobré. Kdybych tam měl termín který by nedodrželi, už bych měl nazpět akontaci a zrušenou neplatnou smlouvu a neměl bych téměř vyrobenou Sportage.

Tak vážení čekatelé je potřeba vydržet, protože v současné době se čeká na všechny SUV.
Jo a pokud někomu přetáhnou konkrétní termín dodání, je to prostor k pokusu o snížení ceny.