Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
V Ziline ich vidavat uz niekolko mesiacov a pomaly si na novy vzhlad zvykam, ale pravdupovediac moc chvali na ne nepocujem. Ludom sa skor nepaci. Na druhej strane casto citam chvalu od novinarov, trebars na sme.sk z nej mali celkom dobry pocit. Asi je to ako vzdy subjektivne ... ved aj na sportage III niektori frflali.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
a dôležité je, ako sa bude predávať to, že sa nepáči nám v veľa neznamená, nehovorím že nič horšie by bolo, keby si to mysleli Rusi, GB, Espaňa a Germáni zatiaľ to na montáži necítiť, žeby sa im nepáčili
No tak na montáži ani nemůže být něco cítit, když se vyrábí na sklady, indivindy objednávky teprve budou přicházet. Ale k věci, z fotek jsem zatím z toho předku takový rozčarovaný, čekám až to uvidím na živo. Včera přišel známý z autosalónu a povídal, že viděl tu novinku s tím obludným předkem a dodal ani ten zadek není nic moc. Tím chci říci, že to není velkou částí veřejnosti přijato zatím nijak pozitivně. "Ale on nás výrobce přesvědčí co je hezké, správné a co máme kupovat"
Zdravím všechny, tak jsem přečetl ty negativní názory na které nedám, protože mně se IV líbí a objednal jsem červenou Sportage QL 2,0 CRDi 4x4 GT LINE 135KW (2016) a oranžová Sportage SL 2,0 CRDi 4x4 COMFORT PLUS (2011) jde do světa
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Hezké auto si umí koupi každý trouba, ale najít odvahu ke koupi tohoto, to chce silné srdce a sílu Kolega v práci co má nového Carense a dnes si Sportage prohlédl řekl: Ty vole, nová Multipla
Subaru Outback 2.5i Executive Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Dovolím si nesouhlasit. Naopak, od nástupu Kabaně do Škody, se mi nové modely líbí a to fakt škodovku nemusím. Nový Superb a připravované SUV vypadá skvěle. Nová Sportage, vypadá z boku obtloustle a nafouknutě jako Peugeot 3008. Předek, je nepovedenou karikaturou Porsche Macan. Třetí generace Sportage byla designově mnohem povedenější, po modernizaci neměla chybu.
Subaru Outback 2.5i Executive Renault Megane Grandtour GT 1.6 TCE EDC 151kw - prodáno ceed II 1.6 GDI FIFA 99kw - prodáno ceed SW 1.6 CRDi 85kw - prodáno
Souhlas, nový exteriér Škodovek je super. Dostal ty auta designově na úplně jinou úroveň, jsou to první za mého života vyráběné Škodovky, které se mi fakt líbí. Dokonce tak, že jsem při výběru auta zašel i do Škody. Jenže interiér nic moc. Vč. Oktávky i Superba mi přijde hodņě ochuzený. Asi to potřebovali odlišit od VW...
ja som pred sportagom mal len skodovky ale generacia o3 rapid ma vyviedla do reality , najma co sa tyka znizenia kvality interierov ..... naopak superb 3 lift povazujem za velmi vydarene auto co sa exterieru tyka v interieri je najma pakubka dost off na dnesnu dobu ...
konečne to nieto napísal, dávam interiér v oktávke, alebo v superb nie je ani podľa môjho gusta všetci tu píšu o dizajne sportage IV, som zvedavý na názor, aký má kto pocit pri jazde páni hlavné tí, ktorí majú 3 generáciu, nech to má nejakú výpovednú hodnotu
Věřím že technika, jízdní projev, kvalita vnitřních materiálu bude zase o krok dál. Určitě bude znát rozdíl a majitelé budou spokojeni. Tak proč to proboha zkazí tím co je vidět na první pohled a to je vnější design. Strašně bude záležet na zvolené barvě a velikosti kol. Design Hyundaie je mnohem dál, tohle vypadá jak čínská parodie na auto.