Zajtra sa zastavím v predajni a ked tam budu mať 1,6-tku tak si ju nechám naštarovať.Nie že by som tie otačky počítal ,ale hlavne ráno to točí dosť dlho.No uvidíme...
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Chcem sa opytat ci aj vy tu nemate podobnu skusenost ako ja: Pri otvarani dveri mi idu niektore otvorit az na treti-stvrtykrat. Stalo sa mi to viackrat, naposledy na soferovych dverach sa dokonca nedali otvorit vobec (priatelka uz bola na sedadle spolujazdca a otvorila mi odtial). Pozeral som aj ci nemam vnutri zmacknute zamknutie dveri a nemam.
KIA Sorento 2,2 CRDi, výbava Platinum + sivá metalíza Platinum Graphite, AT
Cau spido11 Nemam smart key, klasicku vyskakovacku mam. Odomykanie a zamykanie klucom je v pohode, len uz potom fyzicke otvorenie klucky na dverach (zatial som si to vsimol na soferovych) ide az na druhe, tretie potiahnutie. Ostatne dvere idu na prvy sup.
Zle som sa asi vyjadril. Otvorenie klucom myslim stlacenie gombika s otvorenym zamkom na kluci, cize otvaram dialkovo. Takto otvaram auto vzdy (nikdy nie klucom v dierke). Potom uz potiahnutie samotnej klucky na strane sofera je problemove, ako som spominal vyssie. No nic, v pondelok sa zastavim v servise.