to ze mi vrzga laktova opierka..na to som si uz zvykol ale neskutocne ma vytaca obcasne zavrzganie za lavou zadnou sedackou...na normalnych cestach v pohode..ale akonahle nejaka vacsia nerovnost alebo teren tak to vrzga ako besne...
pri prvej prehliadke sa o tom zmienim a uvidime ako to dopadne...
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
prehliadku mam za chvilu...im tam vysypem toho viac a spravi sa to naraz...zatial to nie je az tak tragicke s tym vrzganim..radio na 4. stupni to prehlusi ale je pravda ze je to rusive v terene no..nevadi..motoriku auta to nenarusa..cize..moze to pockat do prehliadky inak..doteraz som neprisiel na to co tam vrzga...aj som si sadol dozadu...a viezol som sa po terene..ale nezistil som..
to znelo akoby si za jazdy siel dozadu ... mi to pripomina ten pripad z ameriky kde typek zaloval vyrobcu karavanov a vyhral. Vadilo mu, ze nebol informovany, ze za jazdy nemoze odist dozadu uvarit kavu. On zapol tempomat a v poho siel dozadu, auto nikto nesoferoval. Samozrejme nabural.
Skus ju odklopit ci bude vrzgat a ak ano, tak mozno lepsie najdes odkial to ide. Ak nie, tak ma napada ten mechanizmus ktorym sa zaistuje. Na prednej opierke to sposobuje prave tento mechanizmus. Uz to tu riesili a vraj pomohlo ak to namazali.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
pod 15 nedavas? to by si nepocul ani keby ti polovica auta odpadla ale som na tom rovnako..to audio je fakt dobre
ved hovorim..to povrzavanie je otravujuce..ale ked to prehluci radio tak ma to az tak nepali budem riesit na prehliadke ale len okrajovo..ak sa bude dat opravit necham im to tam
ja som to mal na maxime ked som siel do Jasova na zraz ... ale je pravda, ze to mierne stisilo ked som zvuk vycentroval viac dozadu
ale spat k plastom. Ja sa musim priznat, ze za ten rok aj cosi som plast vrzgat nepocul. Dost ma, ale strasite ked tu opisujete co vsetko vam vrzga. Tu, ale hlavne aj v dalsich temach v priebehu posledneho roku.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
no zacnut ti vrzgat urcite..samozrejme ze ti to neprajem ale co sa tyka plastov a lepidiel tak Kii moc neverim...v konecnom dosledku aj vidim priamo vo vyrobe ake problemy s nimi su
inak to moje vrzganie za lavou zadnou sedackou nie je vrzganie za sedackou ale v sedacke...skusil som ju sklopit a auto je uplne tiche aj po terene...cize...bud to spravim nejako ja...alebo reklamacia priamo pri servisnej kontrole...
z ryze nie su..ale z granulatu ryzi podobnemu no kvalitu plastov odraza mnozstvo vyrobenych dielov a pomer dielov ktore idu do vyroby ku dielom ktore idu do scrapu a ten pomer nie je daleko od 50:50 skoro 50 percent odpadu je na vstrekovni plastov...uz to sice klesa a kvalita aj tu ide hore...ale...nie je tajomstvo ze formy na vstrekovanie su vyradene z korei a ciny...cize vybehove typy s ktorymi su neustale problemy..lepidla su z lacnejsej kategorie.rychlo vysychaju..nie su odolne voci mechanickej zatazi v takej miere v akej by sa ocakavalo a po kratkom case vytvrdnu a nie su pruzne..preto sa vraj zacnu odliepat a vrzgat ( zdroj: ludia z montaze a ludia co tieto problemy riesia, Kvalitaci) ale vraj je to tiez take 50 na 50 a dost o stasti co sa ku zakaznikovi dostane...samozrejme smer Vychod ide ten najvacsi "vykvet"
keby to bolo az tak strasne nekupil by som si ho ani ja.. je to plast a lepidlo...namahane casti...proste skor ci neskor to bude vrzgat..hlavne ze motor je dobry...