Důležité upozornění

:!: Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ :!:

Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579

Dodací lhůty nové Sportage..

Re: Dodací lhůty nové Sportage..

Příspěvekod barny70 » 12.05.2011 15:19

Tak sa pochválim, len dúfam že nie predčasne. Dnes mi volal predajca že na budúci týždeň bude auto na predajni. Ak to výjde, tak 2 mesiace čakania sú v pohode, zvlášť keď čítam skúsenosti iných. Mne povedali 2-3 mesiace a snáď to tak aj bude. :kia:
Sportage 2011 1,7 CRDi EX
Obrázek
barny70 Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 29. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (7) TOP sponzor (1) Nejvzdálenější účastník srazu (12)

Kia Sportage III (2011)
162000 km @ 6.4 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod spido11 » 12.05.2011 15:37

Tak To by auto už muselo byť vyrobené, alebo sa dnes musí vyrábať, aby to stihli. A to by mal predajca vedieť. Ak sa teda nejedná o nejakú skladovku, dovezenú od iného predajcu.
Ale držím Ti palce.
Som zvedavý, či aj do KE vozia autá cez BA, ako to je v Čechách (cez Prahu) :o
spido11 Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 29. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (7) TOP sponzor (1)

Skoda Octavia III (2016)
100000 km @ 4.9 l/100km

Příspěvekod barny70 » 12.05.2011 19:48

Neviem ako je to s dátumom výroby, bol som v situácii keď som nemal čas na vypytovanie :D
Ale volali mi oni, ja som ich nijako otázkami nebombardoval ( zatiaľ ) ...
Zadávali mi ho do výroby, tak neviem či medzitým hľadali niečo po skladoch ( 2 mesiace ??? )
A na záver, nezaujíma ma ako ho vozia do KE, kupujem ho v PO aj keď nie som koňar :lol: :lol: :lol:
Mal som však na to véééééľmi dobré dôvody. Len tak naokraj, jediné či mi v KE núkali keď som im povedal že mám ponuku z PO boli koberčeky :thd: :thd: :thd:
A tie ti dajú podľa mňa úplne všade ...
Obrázek
barny70 Muž
KIA Family

9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1)
27. sraz Kia-Club.org (1) 29. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (7) TOP sponzor (1) Nejvzdálenější účastník srazu (12)

Kia Sportage III (2011)
162000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod marek33 » 12.05.2011 22:32

pre : barny 70 - pozri si aktuálnu ponuku voľných áut predajcu Kia v Michalovciach a pozdrav HS plus Prešov. Mám u nich taktiež objednávku. ;)
marek33 Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Sportage III (2011)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod barny70 » 13.05.2011 06:14

Tá v MI nemá doplnok ktorý som objednal, takže ak myslíš že mi chceli dať tú tak takto to asi nebude ...
A ich ochota baviť sa o cene ( aj keď sprostredkovane ) začínala aj končila pri prvej vete : " Akú zľavu chcete veď sa predávajú ako teplé rožky ... "
Aj keď to zrejme myslíš ironicky, vééééľmi rád ich pozdravím ak naozaj na budúci týždeň budem mať auto ... aj keď kým nie je doma tak ho nemám :)
Keď si prečítaš čo tu píšu ostatní tak s 1,7 CRDi je asi fakt najmenší problém, s tým čo si objednal Ty to vyzerá horšie ...
Obrázek
barny70 Muž
KIA Family

Kia Sportage III (2011)
162000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod palloo » 13.05.2011 09:30

mir.jar, tak vidíš, po prečítaní posledných príspevkov musíš uznať, že aj keď dogg88 tvrdí, že vidí všetky možné údaje ohľadne dodávky auta, tak mu je to prd platné, aj keď si myslím, že je asi jediný predajca, ktorý disponuje týmito informáciami, lebo ani môj predajca mi nevie povedať nič konkrétneho. S tými 1.7 naftovými asi nie je fakt problém, lebo som objednával spolu s kamarátom a on si už v pondelok ide pre auto.
Objednaná 28.02.2011, prevzatá 13.06.2011, Sportage III, 1.6 GDi, sirius silver.
palloo Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod mir.jar » 13.05.2011 10:44

ved o tom sme sa nebavili. Len o tom, ze co vidi. Ci je to pravda, alebo nie, tak to sme neriesili. Ale aspon orientacne to musi platit. A ak ti niekto nevie povedat ani orientacne, tak dovod bude podla mna uplne inde. Netvrdim, ze sa mu nechce, mozno len nestiha, mozno ma problemy so spojenim, ... neviem. Ale dogg je autorizoany predjaca a tieto info ma.
Mozno to len nechcu robit aby nerozmaznavali zakaznikov. Ak na kazdy mail odpises a kazdy telefonat budes riesit hned a presne podla priania zakaznika, tak za chvilu budes musiet mat 20 ludi co budu len telefonovat a mailovat.
Ja napr. robim v IT a ak by som hned reagoval na kazdy problem co mi hlasia, tak je to moja sebevrazda. Ludia si nemozu zvyknut na nieco co niesi schopny splnit aj do buducnosti. Mozno o to ide predjacom. Alebo proste seru na to, kedze je obrovsky zaujem a nemusia sa bat o zakaznika.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
mir.jar Muž
KIA Family

10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (3)
Nejvzdálenější účastník srazu (4)

Kia Sportage III (2011)
70000 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod palloo » 13.05.2011 15:31

neviem čo si mám po Tvojom vysvetlení dodacích lehôt myslieť. Takže dogg má informácie, ale či sú pravdivé alebo nie, to ste neriešili, a či sú orientačné?? opýtaj sa leskomma alebo kapitána a že v predajni nestíhajú, veď všade kde som prišiel sa nudili a už vôbec nemôžem s Tebou súhlasiť to o rozmaznávaní zákazníkov, ak máš raz predajňu, tak od zákazníkov si závislí a prístup k nim ti robí reklamu aj do budúcnosti a ak to niekto v predaji robí naopak, tak má pomýlené hodnoty. Ak niekto nestíha, tak si len nevie zorganizovať robotu. A ak je chyba v Žiline vo výrobe, tak by im v predajni nemali robiť hromozvod, ale mali by to predajcovia prenášať do výroby, ale takýmto postojom sami sebe robia zlé meno. Ale my to tu nevyriešime, musíme byť iba trpezliví a čakať, ak chceme toto auto, tak iné nám nezostáva.
Objednaná 28.02.2011, prevzatá 13.06.2011, Sportage III, 1.6 GDi, sirius silver.
palloo Muž
Uživatel fóra

Příspěvekod kapitan » 13.05.2011 15:57

Tak jsem byl dnes prodloužit smlouvu o zapůjčení náhradního vozidla.Auto je snad vyrobené,ale neví,v systému to údajně nevidí,tak nevím.Dal jsem jim nabídku,ať mi nechají náhradní vozidlo až do příštího roku a Sportage dodají až v 3.2012.To už by nemuseli moc pospíchat.
Škoda Superb 4 L&K,2,0 TSI
VW Polo 1,0 TSi
Kia Rio 2007
KIA Sportage; Comf+;1,6GDi - prodáno
kapitan Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

9. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1)
Sponzor (14) TOP sponzor (2) Nejvzdálenější účastník srazu (1)

Skoda Superb (2024)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod Sbormistr » 13.05.2011 16:07

Myslel jsem si, že těch mých 197 nikdo nepřekoná, ale je vidět, že jsem se mýlil. Hoši, vůbec Vám to nezávidím, teď hlavně alespoň stihnout dovolené.
Niro 1.6 GDI HEV Exclusive + Premium Paket 2017 Obrázek
Sportage III 2.0 CRDI 4x4 Exclusive 2011-prodáno 2022 Obrázek
Cee'd SW 1.4 CVVT 2007- prodáno 2018

Když všechno zklame, přečti si návod
Sbormistr Muž
Moderátor

8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 29. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (15) TOP sponzor (3) Nejvzdálenější účastník srazu (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (6)

Kia Niro (2018)
55975 km @ 4.91 l/100km

Příspěvekod kapitan » 13.05.2011 16:24

Tak chlapi další jobovka.Druhý termín výroby jsem dostal na 11.5.2011.Ještě dnes 13.5.2011 v 15 hod.mně prodejce ubezpečoval,že auto je na tuti vyrobeno,ale druhý termín je už opět minulostí.Datum výroby údajně stanoven na 18.5.2011!! Toto mi napsal GŘ p.Pěkný,takže snad mu to spočítali přesně.. :evil: .Auto snad v červnu....No není to už k nasrá..???
Škoda Superb 4 L&K,2,0 TSI
VW Polo 1,0 TSi
Kia Rio 2007
KIA Sportage; Comf+;1,6GDi - prodáno
kapitan Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

9. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1)
Sponzor (14) TOP sponzor (2) Nejvzdálenější účastník srazu (1)

Skoda Superb (2024)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod vladislav » 13.05.2011 16:33

To auto má přidělené vin číslo už 14dní před výrobou..Prodejce vidí jestli je vyrobené..Aspoň u mého auta tomu tak bylo..Tohle je nějaká nepěkná hra..Tak tohle Ti nezávidím..A to ještě snad zase nebude cestovat pár dní po republice.. :( Pokud bys měl pak to vin číslo tak mi ho pošli v SZ.. ;)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Johnny81 » 13.05.2011 18:48

Jsou to lháři a hlavně u nás v Ostravě. Nechápu jak nemohou vědet jestli se auto už vyrobilo. Co to jako je? Na co ty auta prodávají když vlastně vůbec nic o nich nevědí. Tohle je podle mně naprosto neprofesionální přístup. To si už může otevřít autosalon kdekdo. Debilové.
Kia Sportage III 1.6 GDI exclusive černá ISG, objednáno 7.12.2010 Termín dodání březen/duben. Výroba 16.6.2011, předaná 27.6.2011.Obrázek
Johnny81 Muž
Uživatel fóra

Kia Sportage III (2011)
11500 km @ 8.7 l/100km

Příspěvekod leskomm » 13.05.2011 20:57

[quote="palloo"]neviem čo si mám po Tvojom vysvetlení dodacích lehôt myslieť. Takže dogg má informácie, ale či sú pravdivé alebo nie, to ste neriešili, a či sú orientačné?? opýtaj sa leskomma alebo kapitána a že v predajni nestíhajú, veď všade kde som prišiel sa nudili a už vôbec nemôžem s Tebou súhlasiť to o rozmaznávaní zákazníkov, ak máš raz predajňu, tak od zákazníkov si závislí a prístup k nim ti robí reklamu aj do budúcnosti a ak to niekto v predaji robí naopak, tak má pomýlené hodnoty. Ak niekto nestíha, tak si len nevie zorganizovať robotu. A ak je chyba v Žiline vo výrobe, tak by im v predajni nemali robiť hromozvod, ale mali by to predajcovia prenášať do výroby, ale takýmto postojom sami sebe robia zlé meno. Ale my to tu nevyriešime, musíme byť iba trpezliví a čakať, ak chceme toto auto, tak iné nám ne

@palloo vďaka za oporu. Je to asi tak, že väčšina predajcov majú len plné huby a skutek utek, ked ideš objednávať skáču okolo riti, keď zaplatíš zálohu a čakáš už je.ú na nás. Vlastná skúsenosť, predajca ani nemal záujem pozrieť do systému až na moje naliehanie, potom niečo ťukal do PC a nakoniec ma aj tak odr....Po preverovaní priamo s výrobným závodom som dostal odpoveď že predajca vôbec nezisťoval údaje o výrobe môjho auta, za čo sa mi ospravedlnili a napísali že sto percentne bude v júni už u mňa doma. Mám skúsenosti aj s inými značkami a predajcami ale KIA je vrchol ignorácie a neochoty voči zákazníkom - veď áno máme v pi.... auto sa predáva ako teplé rožky tak nie že zákazník náš pán ale mame zákazníka niekde, keď ho chce nech si počká a mi preto nemusíme ani prstom pohnúť.
Naposledy upravil leskomm dne 13.05.2011 21:15, celkově upraveno 1
Sportage III 2,0 CRDI 4x4 Exclusive 2011
leskomm Muž
Uživatel fóra

Kia Sportage III (2011)
9200 km @ 8.3 l/100km

Příspěvekod leskomm » 13.05.2011 21:17

mir.jar píše:ved o tom sme sa nebavili. Len o tom, ze co vidi. Ci je to pravda, alebo nie, tak to sme neriesili. Ale aspon orientacne to musi platit. A ak ti niekto nevie povedat ani orientacne, tak dovod bude podla mna uplne inde. Netvrdim, ze sa mu nechce, mozno len nestiha, mozno ma problemy so spojenim, ... neviem. Ale dogg je autorizoany predjaca a tieto info ma.
Mozno to len nechcu robit aby nerozmaznavali zakaznikov. Ak na kazdy mail odpises a kazdy telefonat budes riesit hned a presne podla priania zakaznika, tak za chvilu budes musiet mat 20 ludi co budu len telefonovat a mailovat.
Ja napr. robim v IT a ak by som hned reagoval na kazdy problem co mi hlasia, tak je to moja sebevrazda. Ludia si nemozu zvyknut na nieco co niesi schopny splnit aj do buducnosti. Mozno o to ide predjacom. Alebo proste seru na to, kedze je obrovsky zaujem a nemusia sa bat o zakaznika.

@mir.jar predpokladám že máš VŠ rovnako ako ja. Nerobím síce IT, ale taktiež každodenne musím riešiť xxx požiadaviek, asi mám smolu že som poctivec a každú požiadavku sa snažím promtne riešiť tak aby bol klient spokojný. Toto naše auto nestojí rovnako ako teplý rožok, podľa mňa je to celkom dosť vysoká cena na to , aké máme na SR platy. Osobne sa ale nesťažujem. Čiže argument že by sa zbláznili keby mali reagovať na každého zákazníka je irelevantný, nakoľko zas až toľko predaných a objednaných aut predajca v svojom systéme nevedie. Úprimne chcel by som mať len JEHO starosti s odpovedaním na telefonáty a zisťovaním údajov pre svojich živiteľov - zákazníkov. Asi by som sa dosť nudil počas pracovného dňa.
Sportage III 2,0 CRDI 4x4 Exclusive 2011
leskomm Muž
Uživatel fóra

Kia Sportage III (2011)
9200 km @ 8.3 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Sportage