| Důležité upozornění | 
|---|
|  Nově je možno si pořídit klubové podložky RZ/SPZ   Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 | 

zicomp píše:Zdravim, protoze me irituje system zadnich spodnich blinkru Sportage, vi nekdo jak je predelat do vrchni rady zadnich svetel? Nechapu, jak je mohli takto vymyslet, dekuji

+Stebel TM80 Magnum horn
+Stebel TM80 Magnum horn

njn
 njn 

M@jkl píše:jak chceš neco napojovat když nemáš kam? nechápu

Ale prepojeni by nemelo byt nic tezkeho. A co STK ? Ta by se spise podivila nad originalnim zapojenim. Pokud jsem jel za SPORTAGE na krizovatce, spise se vizuelne soustredim na jeho velke zadni lampy, jestli auto bude odbocovat ci nikoliv a temer jsem si nevsiml, ze cosi blika maleho na spodnim narazniku. Toto originalni zapojeni bych byt STK nepovolil ! Ve vypjatych situacich se mi zda i ponekud nebezpecne z titulu mozneho prehlednuti ridice jedoucim za nim ....
 Ale prepojeni by nemelo byt nic tezkeho. A co STK ? Ta by se spise podivila nad originalnim zapojenim. Pokud jsem jel za SPORTAGE na krizovatce, spise se vizuelne soustredim na jeho velke zadni lampy, jestli auto bude odbocovat ci nikoliv a temer jsem si nevsiml, ze cosi blika maleho na spodnim narazniku. Toto originalni zapojeni bych byt STK nepovolil ! Ve vypjatych situacich se mi zda i ponekud nebezpecne z titulu mozneho prehlednuti ridice jedoucim za nim .... 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé