Hezký den všem,
delší dobu jsem tu nebyl, protože svoji Sportage II jsem trochu neuváženě prodal. Nyní jsem koupil znovu Sportage. Sice mírně jetou, ale v perfektním stavu a nový model. Vozidlo jsem zakoupil prostřednictvím autobazaru. Vozidlo zde stálo pravděpodobně delší dobu, předchozímu (prvnímu) majiteli se zřejmě nechtělo na pravidelný servis, protože si byl vědom, že vozidlo prodá, tak asi nechtěl investovat další peníze. Poslední servisní prohlídka proběhla dle servisní knížky v roce 2012 a auto mělo v té době najeto cca 30 000 km. Při koupi jsem bohužel servisní knížce nevěnoval moc pozornosti, neboť jsem považoval za samozřejmé, že se majitel bude o auto z roku 2011 řádně starat a že tedy záruka bez problémů přejde na mě. Auto je samozřejmě nebourané a v perfektním stavu. Jenže od té poslední servisní prohlídky uplynul skoro rok a půl a já se tedy chci zeptat, zda mi v důsledku této skutečnosti záruka prostě "propadla", nebo se s tím dá ještě něco dělat. Vozidlo má nyní najeto pouze 33 000 km, tedy ujeto bylo od té doby jen cca 3000 km. Má s tím někdo zkušenost?