rozhodl jsem se změni dosavadní auto, protože je pro nás 4 již moc malé - Toyota Corolla.Byl jsem u místního prodejce - Auro Souček JH - nabídl Toyotu protiúčtem, prošel nabídky včetně akce 7+7+7, rohodl se pro výbavu Comfort plus, zvažuji jaký motor.Auto mi bylo na víkend zapůjčeno v motorisaci KIA SPORTAGE SL 2,0 CRDI 4X4 COMFO 2013 v barvě oranžová techno - byl jsem velmi spokojen.Rozhodl jsem se pro financování "na čtvrtiny", přičemž první splátku umoří protiúčet z Toyoty.Finančně mi nejlépe vychází KIA SPORTAGE 1,7 CRDI 4x2 COMFORT PLUS.Nyní jsem na webu kia.cz objevil, že mně na víkend z autosalonu zapůjčené předváděcí auto je na prodej - za mnou ještě akceptovatelnou cenu.Po dotazu na prodejce mi bylo řečeno, že se na toto vozidlo akce 7+7+7 nevztahuje.Vozidlo je na webu nabízeno jako "najeto 0 km" ikdyž v době, kdy jsem ho měl zapůjčené já mělo najeto 2500 km...
Prosím o pomoc při rozhodování a Váš názor na celou věc:
1. proč se na předváděcí vůz nevztahuje akce 7+7+7 ? - toto mi vysvětleno nebylo
2. stažené kilometry ? To snad ne...

3. je lépe jít do KIA SPORTAGE 1,7 CRDI 4x2 COMFORT PLUS a získat tak 7+7+7 na jistotu ? - nevím totiž jaká je "standartní" záruka na Sportage mimo akci 7+7+7, která končí posledním dubnem.
děkuji za Vaši pomoc při rozhodování
Jarda