Sportage III Facelift

Re: Sportage III Facelift

Příspěvekod mickey mouse » 16.01.2016 11:13

Tak nějak jsem byl zvyklý celý život téměř výhradně na vozy VW kde jsem řadil dvěma prsty málem bez pohnutí zápěstím. Nyní tedy podstatné zhoršení u Sportage, prostě pořád tam nevidím tu lehkost a docela mě štve v porovnání jeho mírná nepřesnost a tuhost. Máte někdo nějakou zkušenost? Nebo dal jste si to někdo doladit, nebo došlo někomu ke zlepšení dolitím oleje do převodovky, a já nevím co by mě zoufalého napadlo ? Né že bych to viděl jako závadu, spíše jako vlastnost, ale proč to nezlepšit ;)
mickey mouse Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod milan_vojtisek » 13.08.2016 20:25

To razeni je urcite tak jak ma byt a urcite je to tak kvuli pocitu z rizeni robustniho a rychliho auta prirovnal bych to k ferrari tam se taky musel ozvat kovovej zvuk a pouzit sila a vada to nebyla naopak teda jen nez to pokazil automat :-)

Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí Tapatalk
milan_vojtisek Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Jirkovo » 14.08.2016 22:34

andrej píše:s predu si myslim ze nasa eu kia vyzera lepsie ale zozadu dvojica vyfukov vyzera super,skoda ze unas by take prerobenie stalo kopec eur

si ku tohle

http://www.ebay.com/itm/Silver-ABS-Fron ... 7Y&vxp=mtr
Ceed SW 1.6 GDi KCS TOP 2017

„Nepotřebuji moc, jsem ochoten se spokojit s nejlepším“
Jirkovo Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2017)
5000 km @ 7.2 l/100km

Příspěvekod mickey mouse » 15.08.2016 13:01

mickey mouse Neuvedeno
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod HeliMan » 16.08.2016 12:24

Škoda, že to ještě není za tuto cenu na novou Sportage, respektive přední už dělají, ale zadní je pro verzi se dvěma výfuky a ostatní mají zatím strašně drahé.
Kia Sportage IV 1.6 GDI Exclusive, Winter paket
HeliMan Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Sportage IV (2016)
39000 km @ 8.5 l/100km

Předchozí

Zpět na Sportage