Zdar banda docital som sa, ze mam vyhrievane aj zadne sedacky, aspon to tvrdi tento prospekt http://www.kmss.sk/~/media/Files/Upload ... l_web.ashx - strana 29. Co si myslite o tom ? Moze to byt pravda ? Skusil som to ale nejak som nic necitil, ze by to hrialo
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
" V zime ľahko odoženie chlad vyhrievanie predných sedadiel; stačí ho zapnúť a z operadla a sedacej časti sedadla začne sálať príjemné teplo. Vyhrievaná je aj sedacia časť zadných sedadiel. "
prepared to sucCEED KIA Cee'd SW FL 1.6 CRDi Comfort Plus + něco navíc
Jj, nějak jsem to přehlídnul, asi jsem neměl ty správné brýle. Ty návody se mohou v detailech lišit. Nevím, jakou má stanci výbavu, třeba je to pro tu nejvyšší. A nebo příplatek či jiná verze. Já mám v manulálu na cee'da taky uvedenu řadu věcí, které je možné pořídit dodatečně za příplatek a nebo jsou pro jiné motorizace.
jj zalezi hodne na vybave. Taky jsem pak podle navodu koukal co vsecko tam muze byt. Tipnul bych to navhrivany sedacky vepredu plus i zadni sedaky na jednu polozku extra vybavy. Ale myslim ze ve standadu pro ten stupen budou jen predni. zadni uz je docela luxus
prepared to sucCEED KIA Cee'd SW FL 1.6 CRDi Comfort Plus + něco navíc
Ja mam vyhrievane "len" predne, ale este ani raz som to nepouzil (umyselne). To len raz v leke, ked bolo teplo jak prasa som omylom ukol do zapinania vyhrievania namiesto zamykania dveri. To som sa hned divil, ze co mi je tak teplo...