j.h.k píše:Prosim majitele tohoto krasneho vozu, jak je na tom se skutecnou spotrebou? Kia vzdy v tabulkah uvadi o nodne min, nez skutecnost. Vlastni poznatek SPORTAGE.
karlik píše:j.h.k píše:Prosim majitele tohoto krasneho vozu, jak je na tom se skutecnou spotrebou? Kia vzdy v tabulkah uvadi o nodne min, nez skutecnost. Vlastni poznatek SPORTAGE.
200km mimo mesto - dialnica a 320km v meste spolu cca 522km a bral som 42L benzínu a to vychádza okolo 8 Litrov.
zatial mam najazdenych cca 1100 km takze casom mozno aj menej.
Spike_ma píše:karlik píše:j.h.k píše:Prosim majitele tohoto krasneho vozu, jak je na tom se skutecnou spotrebou? Kia vzdy v tabulkah uvadi o nodne min, nez skutecnost. Vlastni poznatek SPORTAGE.
200km mimo mesto - dialnica a 320km v meste spolu cca 522km a bral som 42L benzínu a to vychádza okolo 8 Litrov.
zatial mam najazdenych cca 1100 km takze casom mozno aj menej.
No uvidim ako sa mne bude darit zo spotrebou autičko mi ma prist tuto stredu cize 27.5.2009 juchuuu
j.h.k píše:Tak to trošku naštve - ale stále jsi na tom lépe než my.
My půjdeme teprve vybírat SOULA pro ženu. To asi nebude taky žádná skladovka, protože žena ráda vymýšlí různé doplňky....
spider07 píše:No snad se take dockam sveho auta![]()
Objednal jsem si CRDI vybava Exclusive v cernem provedeni a cerveny interier(hold torsku ujete ale pekne
)
spider07 píše:Spike_ma
tve auticko bylo primo s cervenou maskou chladice nebo sis ji koupil navic ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé