KIA SOUL - prvá jazda

Příspěvekod Dajek » 18.05.2009 21:18

obě jsou moc pěkný :-) koukám že vás Soulistů začíná přibývat
:kia: cee'd Sporty Wagon 1.6 CVVT Comfort Plus :love:
Dajek Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod matej » 19.05.2009 06:25

palino- to ho mas v zakladnej vybave??
matej

km @ l/100km

Příspěvekod j.h.k » 19.05.2009 07:53

krásný vozidla - stále váháme - manželka potřebuje nové auto, stará Mazda 121 (1997) už dosluhuje a je to taky jen 3-dvéř.
Tak stále čekáme jak se bude hýbat cena.

Taky se chci zeptat, už jsem viděl jezdit nějaké souly s "tetováním". - že se o tom nikde nepíše a ani v ceníkách to nemaj.

Předem díky za info - a tiše závidím majitelům - opravdu krásný auta.

Rozpočet budeme mít tak Kč 350 000,- - tak uvidíme, jaký vůz nakonec vyhraje
j.h.k Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod karlik » 19.05.2009 09:27

j.h.k píše:krásný vozidla - stále váháme - manželka potřebuje nové auto, stará Mazda 121 (1997) už dosluhuje a je to taky jen 3-dvéř.
Tak stále čekáme jak se bude hýbat cena.

Taky se chci zeptat, už jsem viděl jezdit nějaké souly s "tetováním". - že se o tom nikde nepíše a ani v ceníkách to nemaj.

Předem díky za info - a tiše závidím majitelům - opravdu krásný auta.

Rozpočet budeme mít tak Kč 350 000,- - tak uvidíme, jaký vůz nakonec vyhraje

zdar, aspon na slovensku je cennik prislusenstva kde su aj nejake samolepky skus kuknut sem http://www.kmss.sk/~/media/Files/Upload/SK/Brochure/brozura_SoulPrislusenstvo_web.ashx
ale ja by som skorej uvazoval ak by so chcel polepit auto tak si dat spravit samolepky vyjde to lacnejsie.
karlik Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Niro (2019)
11111 km @ 4.7 l/100km

Příspěvekod Spike_ma » 19.05.2009 10:15

karlik píše:pridam svoje auticko:
Obrázek Obrázek

Zatial len tychucko zavidim mne moje pride buduci tyzden cca... kedy si ho objednaval a akedy ho dodali?
Spike_ma Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Soul (2009)
3000 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod karlik » 19.05.2009 10:45

ja som vyuzil srotovne a bolo to tak ze som zrusil auto SKODA 120L v piatok a v pondelok som zasiel do predajne a objednal a dostal som info ze taku vybavu ma na trajekte a ze za dva tyzdne dojde tak reku si mam cakat tri mesiace keby som chcel inu barvu alebo zoberiem tuto. tak som zobral tuto a cca 3 tyzdne od zosrotovania som uz jazdil na SOULe.

prikladam parte od kamaratov:
Obrázek
karlik Muž
Uživatel fóra

Kia Niro (2019)
11111 km @ 4.7 l/100km

Příspěvekod Spike_ma » 19.05.2009 11:19

karlik píše:ja som vyuzil srotovne a bolo to tak ze som zrusil auto SKODA 120L v piatok a v pondelok som zasiel do predajne a objednal a dostal som info ze taku vybavu ma na trajekte a ze za dva tyzdne dojde tak reku si mam cakat tri mesiace keby som chcel inu barvu alebo zoberiem tuto. tak som zobral tuto a cca 3 tyzdne od zosrotovania som uz jazdil na SOULe.

Obrázek

Hmm no pekne ja som sice nemal co zosrotovat a objednaval som si ju este vo februari a este ju nemam :-( ale podla informacii z predajne v MA by mala prist buduci tyzden tak som v ocakavani (hovorili tiez ze je uz v slovinsku ci kde... ) .... a aku vybavu si si daval ? a spokojnost je ....?
Spike_ma Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Soul (2009)
3000 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod j.h.k » 19.05.2009 11:48

nevíte, jak moc může prodejce hýbat s cenou ?

O kolik jste se dostali míň na ceně ? - nebo dávají jen nějakou výbavu ZDARMA ??
j.h.k Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Dajek » 19.05.2009 11:51

hodně záleží na tom, jestli bereš za hotový nebo na leasing...
:kia: cee'd Sporty Wagon 1.6 CVVT Comfort Plus :love:
Dajek Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod titanus » 19.05.2009 13:17

j.h.k píše:nevíte, jak moc může prodejce hýbat s cenou ?

O kolik jste se dostali míň na ceně ? - nebo dávají jen nějakou výbavu ZDARMA ??

v dnesnej dobe su ceny aut uz na hrane takze z cenou sa uz velmi hybat neda a predajcovia readsej ponuknu nieco gratis..(folie, defendlock, koberceky a podobne somarinky...) ale vsetko zavisi od predajcu...hodne zdaru pri vyjednavani...a urcite obehni aspon dvoch troch predajcov... ;-)

Winston Wolfe: Že tě někdo vychoval ještě neznamená, že jsi vychovaná.

Honey Bunny: Ale co dál? Chceš pracovat?
Pumpkin: Nikdy!
titanus Muž
Fanda vozů Kia

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) Organizátor srazu (2)

Kia cee'd SW (2008)
63636 km @ 7.5 l/100km

Příspěvekod karlik » 19.05.2009 13:36

Spike_ma píše:
Hmm no pekne ja som sice nemal co zosrotovat a objednaval som si ju este vo februari a este ju nemam :-( ale podla informacii z predajne v MA by mala prist buduci tyzden tak som v ocakavani (hovorili tiez ze je uz v slovinsku ci kde... ) .... a aku vybavu si si daval ? a spokojnost je ....?

vybavu mam tu strednu EX, takze elektrony, klima. inak spokojnost, akurat si nemozem zvyknut na tvrdost predneho podvozku a malu hlucnost pri jazde cez hrbolatu cestu, ale aj v recenziach toto bolo ako negativum naznacovane.
karlik Muž
Uživatel fóra

Kia Niro (2019)
11111 km @ 4.7 l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 19.05.2009 21:16

Matej píše:palino- to ho mas v zakladnej vybave??

Matej _áno v základe+ klíma a metalíza navyše
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod Návštěvník » 19.05.2009 21:19

karlik píše:ja som vyuzil srotovne a bolo to tak ze som zrusil auto SKODA 120L v piatok a v pondelok som zasiel do predajne a objednal a dostal som info ze taku vybavu ma na trajekte a ze za dva tyzdne dojde tak reku si mam cakat tri mesiace keby som chcel inu barvu alebo zoberiem tuto. tak som zobral tuto a cca 3 tyzdne od zosrotovania som uz jazdil na SOULe.

Obrázek

Tak ako píše karlik sme to urobili aj my. Aj s tou farbou to bolo presne tak. Asi išli naše autá na jednej lodi :-D
Návštěvník

km @ l/100km

Příspěvekod karlik » 19.05.2009 21:27

datum prvej evidencie mam 8.4.2009 takze ked si to mal v tom case tak mozno jo...
karlik Muž
Uživatel fóra

Kia Niro (2019)
11111 km @ 4.7 l/100km

Příspěvekod Spike_ma » 20.05.2009 09:35

j.h.k píše:nevíte, jak moc může prodejce hýbat s cenou ?

U mna predajca hybal s cenou a to to berem na leasing a celkovo som dostal dole 833€ čo je v prepočte na SK cca 25,000.-
Spike_ma Neuvedeno
Uživatel fóra

Kia Soul (2009)
3000 km @ 7.5 l/100km

PředchozíDalší

Zpět na Soul