j.h.k píše:krásný vozidla - stále váháme - manželka potřebuje nové auto, stará Mazda 121 (1997) už dosluhuje a je to taky jen 3-dvéř.
Tak stále čekáme jak se bude hýbat cena.
Taky se chci zeptat, už jsem viděl jezdit nějaké souly s "tetováním". - že se o tom nikde nepíše a ani v ceníkách to nemaj.
Předem díky za info - a tiše závidím majitelům - opravdu krásný auta.
Rozpočet budeme mít tak Kč 350 000,- - tak uvidíme, jaký vůz nakonec vyhraje
karlik píše:ja som vyuzil srotovne a bolo to tak ze som zrusil auto SKODA 120L v piatok a v pondelok som zasiel do predajne a objednal a dostal som info ze taku vybavu ma na trajekte a ze za dva tyzdne dojde tak reku si mam cakat tri mesiace keby som chcel inu barvu alebo zoberiem tuto. tak som zobral tuto a cca 3 tyzdne od zosrotovania som uz jazdil na SOULe.
prikladam parte od kamaratov:
j.h.k píše:nevíte, jak moc může prodejce hýbat s cenou ?
O kolik jste se dostali míň na ceně ? - nebo dávají jen nějakou výbavu ZDARMA ??
Spike_ma píše:
Hmm no pekne ja som sice nemal co zosrotovat a objednaval som si ju este vo februari a este ju nemam :-( ale podla informacii z predajne v MA by mala prist buduci tyzden tak som v ocakavani (hovorili tiez ze je uz v slovinsku ci kde... ) .... a aku vybavu si si daval ? a spokojnost je ....?
karlik píše:ja som vyuzil srotovne a bolo to tak ze som zrusil auto SKODA 120L v piatok a v pondelok som zasiel do predajne a objednal a dostal som info ze taku vybavu ma na trajekte a ze za dva tyzdne dojde tak reku si mam cakat tri mesiace keby som chcel inu barvu alebo zoberiem tuto. tak som zobral tuto a cca 3 tyzdne od zosrotovania som uz jazdil na SOULe.
prikladam parte od kamaratov:
j.h.k píše:nevíte, jak moc může prodejce hýbat s cenou ?
O kolik jste se dostali míň na ceně ? - nebo dávají jen nějakou výbavu ZDARMA ??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé