Lacika píše:Slabo mi drží ručná brzda. Je to spôsobené opotrebením brzdových čelustí ? Je to ťažké vymeniť ?
minoma píše:I já mám špatně seřízenou ruční brzdu. Abych z kopce zůstal stát musím ji zatáhnout až na poslední zub.
Budu si ji muset nechat doseřídit.
minoma píše:I já mám špatně seřízenou ruční brzdu. Abych z kopce zůstal stát musím ji zatáhnout až na poslední zub.
Budu si ji muset nechat doseřídit.
Kosťa píše:Pánové, možná teď budu pasován na naprostého neznalce, opravdu nevím, jak jsou konstruovány zadní brzdy společně s ruční. Kdysi mi někdo (a už si nevzpomínám kdo to byl) radil, že je třeba před použitím ruční brzdy nejprve sešlápnout pedál brzdya až poté zatahnout ruční a pak povolit pedál brzdy, pak prý ruční brzda pracuje jak má. Asi by k tomuto tématu měli říci své odborníci na konstrukci brzdových systémů, já jsem fakt laik, ale měl jsem taky ze začátku pocit, že mi ruční brzda moc nebrzdí, až když jsem ji začal používat dle výše popsaného postupu fungovala bezvadně. Myslím, že to můžete vyzkoušet, za to nikdo nic nedá. A jesli je to hloupost, tak mi prosím nekamenujte.
jakub píše:Kosťa píše:Pánové, možná teď budu pasován na naprostého neznalce, opravdu nevím, jak jsou konstruovány zadní brzdy společně s ruční. Kdysi mi někdo (a už si nevzpomínám kdo to byl) radil, že je třeba před použitím ruční brzdy nejprve sešlápnout pedál brzdya až poté zatahnout ruční a pak povolit pedál brzdy, pak prý ruční brzda pracuje jak má. Asi by k tomuto tématu měli říci své odborníci na konstrukci brzdových systémů, já jsem fakt laik, ale měl jsem taky ze začátku pocit, že mi ruční brzda moc nebrzdí, až když jsem ji začal používat dle výše popsaného postupu fungovala bezvadně. Myslím, že to můžete vyzkoušet, za to nikdo nic nedá. A jesli je to hloupost, tak mi prosím nekamenujte.
Je to proto, protože hydraulika provozní brzdy vyvine větší brzdící sílu, než mechanická ruční brzda. Ruční brzda se pak vlastně jen přitáhne a zaaretuje obložení a zajistí auto lépe. U cee'da to však fungovat nebude, protože ten má zadní brzdu zvlášť provozní (kotoučovou) a zvlášť ruční (bubnovou) na sobě nezávislé, takže sešlápnutí brzdy před zatažením ručky nemá žádný efekt. :-?
vladislav píše:Tak to máš pravdu zrovna jsem o tom chtěl napsat..Ceed má ruční brzdu zvlášt....![]()
snike píše:Tak to koukám jako blázen![]()
![]()
jakub píše:Koukni do podrobného prospektu, je to tam nakreslené. :cool:
Kosťa píše:Tak to vidíte pánové, člověk se pořád musí učit. Kolega z práce měl starší BMW a na něm měl právě takový systém jak píšete. Provozní bzda kotouč a růčo buben, já mu to nechtěl věřit a myslel jsem si, že si ze mně utahuje. Už věřím.
Takže do toho zbytečně šlapu jak do varhan, když potřebuji zatahnot ruční. Dík za info.
Chlapi, při pročítání vašich příspěvů jsem se už dozvěděl tolik nových, zajímavých a hlavně užitečných věcí, že mi z toho jde až hlava kolem.
Je to super tohle fótum a moc mu fandím.
Jste všichni na úrovni, šlušní a vycházíte ostatním vstříc. Moc se mi tu u vás líbí, fakt.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé