Imobilizer

Trápí Vás něco na voze?

Imobilizer

Příspěvekod yahooj » 13.03.2011 22:19

Prosím Vás o maličkost.. Zda by ste se někdo nemohl mrknout jak to máte u svého carniválka s imobilizérem.. Jde mi o to, že někdy příjdu, odemknu, nakládám věci a pak chci nastartovat, ale ať točím jak točím tak nechytne.. a kontrolka imobilizéru nesvítí.. Pak až pomůže, když vytáhnu klíč, zamknu dálkáčem a pak odemknu, otočím klíčkem ve spínačce a pak se imobilizer rozsvítí a už to hned chytne.. A chci se zeptat, zda i vám imobilizér svítí po celou dobu co startujete, než motor chytne.. A nebo jestli strčíte klíč do skříňky otočíte, imobilizér se rozsvítí a zhasne dřív, než začnete startovat... Moc děkuji za odpovědi... Asi mi nějak blbne imobilizer... :kia:
yahooj Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Imobilizer

Příspěvekod yahooj » 13.03.2011 22:21

Jinak pro upřesnění jsem zapoměl napsat, že mám 2.9 CRDi, r.v03... 106KW :kia:
yahooj Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod violator » 14.03.2011 08:43

Ahoj yahooj,

kontrolka IMMO svítí jakmile zasuneš klíč do spínačky - je tím signalizováno, že kód byl zadán. Po dobu startování IMMO svítí, po naskočení motoru zhasne. Jinak pokud dálkáčem odemknu auto a otevřu jen páté dveře (nakládání nákupu) za cca 15 sec. se všechny zámky automaticky uzavřou. Pokud bych chtěl v tomto tavu startovat, musím znova dálkáčem odemknout. Někdy dávno jsem se na to ptal servisáků KIA a bylo řečeno, že to je nastaveno z bezpečnostních důvodů.
řekl bych, že už s jiným autem... Nicméně rád zůstanu členem, protože toto diskusní fórum je jedno z nejlepších !
violator Muž
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Bydliště: Vesnička má středisková (Vítkov)  Czech Republic (cz)
6. sraz Kia-Club.org (1)

Příspěvekod yahooj » 15.03.2011 19:44

Děkuji za rychlou reakci.. Zkusil jsem vyměnit kliček za náhradní i s dálkáčem, co jsem k vozu ještě dostal, a zatím (3xklepu) to funguje...:-) Tak uvidíme... Ale jakmile to ještě jednou zazlobí, tak to začnu řešit razantně.. Aby mě autí někde nenechalo...:-) :kia:
yahooj Neuvedeno
Uživatel fóra

Zpět na Závady