Nekupoval jste nekdo bocni listy dveri, narazníků, nebo hrany narazniku u kufru? vcera mi prodejce rikal, ze navic treba ta hrana v chromu na naraznik u kufru je spis esteticka zalezitost, protoze nejde pres hranu, nebo davaji folii s tim nemam zkusenost jak to vydrzi, protoze tam furt neco rvu jak kocarek, detske kolo atd. Tak nevim zda se divat na origo nebo neorigo?
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Ahoj,kupoval jsem jenom boční lišty ne origo na netu.Nalepil sám,po dvouletém provozu není s nima žádné problém.Drží fak skvěle.Mrkni do garáže na moje auto jsou tam fotky.
Ahoj, já kupoval pouze origo. ochranu zadního nárazníku a zatím jsem spokojen. Nakládání lyží a přeskáčů si svou daň zatím nevybralo. Ohledně bočních lišt na dveřích se dle mého jedná pouze o estetický prvek. Pokud si na parkovišti vedle tebe stoupne ňákej neurvalec, tak ti to lak asi stejně nezachrání pokud se trefí mimo lištu.
Bohuzial predavajuci ignoruje moje otazky a ja nemam Kia Carens ale Hyundai ix20, takze netusim, ci tieto listy budu vobec pasovat. Chcel by som ich umiestnit nie na spodok dveri, ale do stedu. Vedel by mi prosim niekto odmerat rozmery tychto list (podla rozmeru dveri na Carens) a povetat, ci su dvere v tomto mieste rovne v horizontalnej rovine. Nechcem kupit uplnu macku vo vreci ,ale na ix20 neviem zohnat nieco podobne.
Dakujem, Tieto som tiez pozeral, zadne by boli dlhe a je tam prelis na konci a ten by asi nepasoval. Ked pozries moj prispevok vyssie mam na mysli listy, ktore sa na Carens montuju na spodnu hranu dveri, tie by mali byt vzadu dlhe cca 75cm a mohli by pasovat.
Kdyz to namocis, nezmizi to castecne? Ja jen jestli neni jen odrbany svrchni kryci bezbarvy lak, pak by se to dalo z vetsi casti rozlestit
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Skusal so to zalestit ale nic, tak som isiel za lakyrnikom a ten mi hned povedal ze su tam hlboke ryhy, tak so to riesil cez havarijnu poistku a uz to cele lakuju. V piatok to bude hotove.
Zdravím po roku. Bočné lišty som nakoniec na svoje auto nedal, tak ak by niekto chcel, tak sú na predaj. Nejak mi nešiel vložiť inzerát to sekcie Predám, tak snáď sa admini nenahnevajú, že tu vložím externý link: