Autobaterie

Vše kolem elektroinstalace a elektronických prvků.

Autobaterie

Příspěvekod VladaK » 04.12.2010 14:01

Zdravím všechny. Odešla mi autobaterie ( r. 2004 orig. ). Při shánění nové jsem narazil na problém s výškou baterie. U auta je pravý kontakt přidělán na pojistkové skříňce v pevné výšce, takže mi chybí 4,5 cm k uchycení na baterii. V autorizovaném KIA servisu mi po telefonu řekli, že tam baterie běžně ( při výměně ) podkládají na potřebnou výšku. Nemáte s tím někdo zkušenost ?
VladaK Neuvedeno
Nováček
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia Carens II (2004)
84470 km @ 0 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: Autobaterie

Příspěvekod jiri.spilauer » 16.05.2013 18:02

Ahoj,

zrovna včera jsem měnil baterii na Carense, taky původní, koupil jsem Vartu Dynamic Blue a šla tam celkem bez problémů, s výškou není problém, i když je fakt, že mínus pól nesedí úplně ideálně - je opravdu trochu níž, ale při řádném dotažení to není problém.

J. Š.
jiri.spilauer Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod M@jkl » 16.05.2013 22:13

Korejské baterky jsou celkem kvalitní a vydrží při dobrém zacházení dlouho, Korea je brána za opravdu kvalitního výrobce baterek, dokonce jednu zajímavost, konstrukce olověných desek převzala od Korejců v licenci i Varta :D , tak že kdo dává Vartu dává tu samou kvalitu ....

M@jkl
M@jkl Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (3)

Kia Sportage III (2014)
20800 km @ 5.8 l/100km

Příspěvekod čerťák » 19.05.2013 20:34

Čauky, :) před rokem jsem dával Bosch S4 12V 70Ah 630A,sedí naprosto přesně nebyl jediný problem.čerťák :evil:
čerťák Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Zpět na Elektronika