Zdravím všetkych .Mam menši technicky problémik , rozhodol som sa vymeniť manuálnu klimatizáciu za digitálnu , no neviem či je to u tohto typu vozidla možne.Vie mi niekto poradiť či sa to dá a čo všetko k tomu budem potrebovať. Vďaka Carensaci
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
tak nějak nechápu smysl? i manuální celkem dobře reguluje teplotu v autě. jestli to pujde vubec netuším, ale jestli ano bude to stát více jak skoro hodnota auta , moje rada zní : šetři at si za pár let koupíš auto s tím co chceš a neinvestuj do stareho když to funguje.
Zmysel výmeny? Možno blbý pocit z chýbajúcich ovladačov na palube ,ktorý vyvolal prechod zo 730d na Carens ,možnost zohnať lacno potrebne diely na výmenu...a dík za radu , pobavila aj ked vobec nepomohla , ma niekto dalsiu ?
Budes muset hledat na cizich forech, na Kia to tu jeste nikdo neresil. Vim, ze se tu resilo leda pridani klimatizace, myslim na cee'da a to bylo asi za 50tis. a vic Nasel jsem treba odkaz na Mazda klub http://forum.mazdaklub.sk/viewtopic.php ... 0&start=30
Moje doporuceni je, sezen si Kia Microcat a tam si najdi dily klimatizace pro poloautomatickou a pro automatickou klimu a pak muzes zacit shanet a prestavovat.
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda vdaka ti za info,na vymenu manualnej za automaticku teda kaslem...konecne som sa dostal k rozoberaniu ,vymena vypalenych ziarovociek v podsvieteni ovladania klimy ,plus tlacidiel nad nou a neuspesne zohananie nahradnych ma pekne na... ,v Kii povedali ze nahradne ziarovky ani nevedia zohnat!!Pomoze niekto?1000x thx