Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
mám úplně stejný problém. Při bližším zkoumání jsem zjistil, že to dělá silentblok (gumový kroužek), který drží rameno nápravy (je umístěn těsně nad kolem).
U mě to dělá už od novoty, ale nepravidelně a dělalo to jen občas. Teď už ale skoro pořád a když vidím zhoupnutí na cestě, tak už jen podvědomě očekávám "KŘUP". No nebaví mě to a za měsíc Chorvatsko. Kdo to má poslouchat? Fakt požitek z jízdy.
Mi to delalo taky na ceedu sw.Vrzalo to kolikrat i skripalo,ale jen do doby nez jsem rozelal brzdy kvuli vycisteni.Vsiml jsem si ,ze spodni miska od pruziny je plna prachu a kaminku.Vse jsem ocistil a vyfoukal a pak vystrikal misku silikonovym olejem z Lidlu.Hned jsem nastrikal vsechny silenbloky a mam uz mesic klid.Vrzani a krapani prestalo.
Škoda 110,Škoda 105L,Oldcit club1.1,Vectra A 2.0i 85KW,Vectra B 2.0i 100KW
fajn, ale v mojom pripade to nie je iba, ze sem tam nieco vrzne...pri velkom prepruzeni to skor vydava klepavy zvuk...tipoval by som skor horne ulozenie, dorazy alebo niektory silentblok... teraz v lete je to este ok, ale ked sa ochladi, tak pod 5 stupnov, klepe to jedna radost