jj, to je pravda, ale stale je fakt ze pri rovnakej alebo nizsej cene ma konkurencia "silnejsie" motory a ak jazdis vela a dialnice, ocenis 2liter ovela viac ako 1.6
ale ja nesomrem, som spokojny , len skoda ze nemaju silnejsi motor, lebo by som u kia bol tiez fleet a bola by zase ina cena ...
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Aktualne informacie su ze KIA Optima sa u nas (SK) zacne oficialne predavat na jar 2012! Uz teraz robime zavazne objednavky na kazdu pobocku jedno auto. Auta budu vyrobene v Januarovej produkcii. Momentalne vieme ze bude 1,7CRDi 100kW (136k) s 6st. manualom alebo 6st. automatom...v priebehu roka pribudne do ponuky zatial blizsie nespecifikovany benzinovy motor s objemom 2,0 Vybavy budu LX, EX a TX. Uz zakladna EX ponuka dost slusnu vybavu (lepsiu ako Sportage) v EX je v podstate vsetko co clovek potrebuje pre pohodlnu jazdu. Vybavy EX a TX obsahuju standarde xenony (TX), elektricka soferova sedacka je dokonca s pametou (v EX aj TX), vyhrievane predne sedacky + soferova s odvetravanim (EX vo vybave TX v kozi), kontrola opustenia jazdneho pruhu (TX), parkovaci asistent pre pozdlzne parkovanie (EX aj TX), pristrojovku Supervision s farebnym LCD displajom (EX aj TX), bezklucovy start (TX) a ine... Priplatkova vybava je riesena formou balikov tak ako je to u noveho RIA. co sa kolies tyka Optima bude mat v zaklade vzdy hlinikove disky...LX 205/65R16, EX 215/55R17 a TX 225/45R18
ked budem mat nejake nove info tak dam vediet... (ozaj uz mam oficialne info aj k novemu cee'du)
Naposledy upravil Dogg88 dne 07.12.2011 08:58, celkově upraveno 1
No je to rkásne auto a ešte lepšie že som sa zviezol bola to tá testovacia s 2,4L a hybrid Takže to boli novinári a JA je to fakt zážitok -ticho -tichúčko-velice návikové !!!
Vypadá to parádně... ale prodávat se moc nebude... ackoli je kvalita cim dal lepsi, tak prodavat auta v EU za ceny evropske konkurence... no, na to Evropa asi neni jeste pripravena.
Ackoli máme v rodině KII nekolik, tak za tyto penize bych asi sahl po japonci...