AGROTEC a.s. (Hustopeče) - prodej, servis

AGROTEC a.s. (Hustopeče) - prodej, servis

Příspěvekod Beda » 25.07.2009 23:43

AGROTEC a.s.

Adresa:
Brněnská 74, 693 01 Hustopeče

Kontakt prodej, servis:
tel.: 519 402 111
e-mail: kia@agrotec.cz

Odkaz na stare forum:
http://old.kia-club.org/viewtopic.php?t=2301
cee'd (2007), Hyundai Santa Fe II (2007), Sorento II (2010), Sorento II (2013), cee'd GT II (2017), Sorento IV (2021), Stinger (2017), Sportage IV (2017), Sorento III (2018)
Beda Muž
Administrátor
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

1. sraz Kia-Club.org (1) 2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1)
9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) 14. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)
18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1) 20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1)
26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) 28. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (3)

Kia Stinger (2017)
86000 km @ 10.2 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Re: AGROTEC a.s. (Hustopeče) - prodej, servis

Příspěvekod Kužel » 10.12.2009 01:36

Tento servis mohu vřele doporučit, udělaná druhá garančka, konečně odstraněno klepání řízení od počátku co mám auto (10/2007) a v jiných servisech na to nepřišli, velmi vstřícné jednání. PRodejce velmi ochotný a snaživý.
známka pro celkově Agrotec 1*. Raději než do Brna tak jezdím k nim a to si ještě najezdím o nějaký kilák navíc ale na čem se domluvíme tak klapne.
od 20.8.2018 Kia Ceed JD 2018 1,6 Gdi Fresh
od 19.10.2007 Kia Ceed SW 1,6 Crdi EX - prodáno
Kužel Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Organizátor srazu (1)

Kia cee'd SW (2007)
45321 km @ 6.5 l/100km

Příspěvekod g.man » 18.12.2009 12:19

Dnes jsem navštívil servis (seřízení geometrie) i prodejce, kde jsem cca před půl rokem auto koupil. Nejdříve jsem dal auto na servis a šel pozdravit "své" prodejce - ty dva ochotné mladé muže, kteří mi nové auto prodávali. Pamatovali si mě jménem, což při tom počtu lidí nechápu. Dostal jsem kafe, pokecali jsme si nejen o autech a při odchodu jsem obdržel slevovou kartu se svým jménem platnou nejen pro Agrotec. Tu slevu jsem uplatnil hned po pár metrech, kdy jsem vyzvedl auto ze servisu. Přejímací technik Kia byl velmi vstřícný, dokonce mi udělali ještě mnou požadovanou malou demontáž navíc a zdarma s tím, že to nic nebylo. Po zaplacení jsem navíc obdržel další dárek - nemrznoucí kapalinu do ostřikovačů.
Co dodat? Vypadá to jako reklama, ale je to má osobní zkušenost. Prostě maximální spokojenost.
Ještě jednou díky všem :)
Lépe zbraň mít a nepotřebovat ji, než ji potřebovat a nemít.
g.man Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (2)

Kia Stonic (2018)
1200 km @ 5.7 l/100km

Příspěvekod slava » 25.05.2010 17:01

Dnes provedena 1. garanční prohlídka. Proběhla tak, jak to mám rád. Žádné zdržovačky, najeďte sem, šup,šup a za 1 a 1/2 hodiny jsem jel. Na rozloučenou, kdyby něco přijeďte. Spokojenost ve všech směrech. Co to stálo ani nevím, platil jsem tímto:
IMG_0001.jpg
, takže mám prakticky o to levnější auto. Při té příležitosti jsem vzal na jejich pumpě benzín doplna(mám od Agrotecu kartu a levnější benzín o 1,- Kč na litru). Takže 31,90,- Kč. Celou dobu jsem byl u auta a vznášel různé "fundované" dotazy. Mechanik šikovný, že jsem sotva stíhal sledovat co zrovna dělá. Nakonec ještě zkontroloval uzavření a dotažení všech nádržek a spojů. Takže, snad za rok nashledanou! Přijímací technik vstřícný, perfektní domluva, žádné problémy. Zákazníka mají jistého.
S pozdravem :kia: za všechny, všichni za :kia: :thu:
slava Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 16. sraz Kia-Club.org (1)
17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (2) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (1)

Kia PRO_cee'd (2009)
35000 km @ 6.8 l/100km

Příspěvekod g.man » 14.06.2010 18:43

Tak jsem byl dnes na první garančce. Přejímací technik, pan Dobyšek, ochotný jako vždy. Stavil jsem se i u prodejců a trochu jsme pokecali. Opět jsem obdržel u prodejců pozvání na kávu. V tomto servisu si připadám spíš jak mezi kamarády, než jako klasický zákazník. Takže celkově musím říct, že jsem byl opět fakt spokojen. Autíčko si u nich pobylo cca 2 hodiny, cena myslím velmi slušná, dokonce jsem v autě následně objevil láhev se zbytkem oleje na dolití. Takže vím, že co jsem zaplatil, to jsem taky dostal. Ne jak jinde, kde si "zbytky" nechávaj. Navíc bylo autíčko vyčištěné zevnitř a umyté zvenku, což bylo taky fajn.
Rozhodně mohu tento servis i tyto prodejce všem jen a jen doporučit.
Jediný zápor je ten, že jsem z Brna a musím tam jezdit. Vlasně nemusím, ale chci. Oni jsou totiž fakt dobří :thu:
Lépe zbraň mít a nepotřebovat ji, než ji potřebovat a nemít.
g.man Muž
Přispěvatel fóra

Sponzor (2)

Kia Stonic (2018)
1200 km @ 5.7 l/100km

Příspěvekod Filda » 01.07.2010 10:48

Ceeda jsem koupil před rokem v Agrotecu a tak jsem se na první garančku objednal zase k nim. Vše proběhlo perfektně, asi tak jak už psali předemnou. Mohl jsem být u toho osobně, ale odmítl jsem. Stejně tomu nerozumím, prostě věřím, že udělají vše jak mají. Hotovo za dvě hodiny. Cena těsně nad 3000,0 Kč. Vsáli vnitřek, bývali by mi ho i zdarma umyli, ale na myčce byla velká fronta a tak se mi nechtělo čekat. Aspoň jsem dostal lísteček myčku, až pojedu někdy okolo, tak se můžu stavit. Na sedadle daný igelit, aby nezašpinili potahy. Já jsem byl spokojený. Stavil jsem se taky na prodejně omrknout Vengu. Pěkné autíčko. Moc. Pan Jelínek mě uvítal jako starého známého. Všechno to jsou maličkosti, ale potěší. Zdravím všechny.
Filda Muž
Uživatel fóra

Kia cee'd SW (2009)
1500 km @ 7.4 l/100km

Příspěvekod cvrcek » 20.01.2011 21:44

Tak jsem byl cca před měsícem na servisu s Magentisem poprvé v Agrotecu. Měl jsem na něj dobré reference od ostatních řidičů. Raději nebudu psát jak mi pan vedoucí Dobýšek vyšel vstříc, aby z toho neměl ještě problémy, ale prostě velká spokojenost. Potřeboval jsem půjčit náhradní vozidlo a opět vstřícnost ze strany vedoucího prodeje pana Jelínka. A cena? No nižší proti jiným servisům v Brně. Jedině že je to z Brna trochu z ruky, ale zase se to dá různě domluvit. Tak si představuji servis. No a už se těším jak budu s novou Sportáží jezdit jenom sem (samozřejmě doufám, že jen na pravidelné prohlídky) ;)
Sportage QLE 2,0 CRDi, manual, 4x4 GT LINE 136KW (2016), červená metalíza.
cvrcek Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Příspěvekod Čambrla » 20.01.2011 21:52

To víš, taky je to náš významný klubový partner!!!! :thu: :thu:
cambrla@centrum.cz
Čambrla Muž
KIA Family

Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1)
12. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1) Organizátor srazu (17)

Kia cee'd GT II (2013)
123456 km @ 8.2 l/100km

Příspěvekod rIKI » 07.06.2012 19:51

Má pravdu, "přecedo". Stůl pana Dobyška je ozdobený klubovou vlaječkou :CZ: :kia: :SK: :thu:

Tento servis mohu také vřele doporučit, perfektní domluva, kvalitní práce, vše v nejlepším pořádku. :yes:
Kia Cee´d SW 1.6 CRDi VGT EX 2008,žlutá Dakar
dlouhodobá spotřeba 6,3 l/100 km
rIKI Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

6. sraz Kia-Club.org (1) 7. sraz Kia-Club.org (1) 8. sraz Kia-Club.org (1) 9. sraz Kia-Club.org (1) 10. sraz Kia-Club.org (1) 12. sraz Kia-Club.org (1) 17. sraz Kia-Club.org (1)

Kia cee'd SW (2008)
115000 km @ 6.3 l/100km

Zpět na CZ