Koukám, že tu ještě nikdo nic nenapsal, tak to musím napravit. Tenhle

prodejce i servis je super

Už přístup prodejce, když jsem v r. 2014 auto vybíral byl oproti všem ostatním konkurentům s velkým odstupem nejlepší. Na nic si nehrají, normální lidský přístup, velmi seriózní bez nějakých pokusů pět jen chválu na svůj produkt, snaha ve všem vyhovět atd. atd. Navíc mne tam čekalo velké překvapení, když jsem tam vstoupil úplně poprvé v životě, hned mi sami od sebe nabídli se s autem projet a to sám bez doprovodu. Navíc žádné papírování, žádná kontrola dokladů, podepisování nějakých záruk atd. Jen mi dali klíček a jeďte. Kam? To je na Vás. Byl jsem z toho trochu v šoku

a dodnes mi vrtá hlavou, že kdybych se nevrátil, tak ani neví, kdo jim s autem odjel

Ale to je jen perlička pro ilustraci.
Nakokec byl přístup prodejce a celého

týmu této firmy jedním z důvodů, proč jsem nakonec koupil cee'da a ne nějaké konkurenční auto. Finální trojice byla vyrovnaná, co se auta samotného týká, takže rozhodovaly i takovéto věci. Servis je také důležitý a jsem dnes velmi rád, že jsem se rozhodl takto, protože mé očekávání vůbec nezklamali a na jejich přístupu i službách se s prodejem auta nic nezměnilo a jejich ochota prodejem rozhodně neskončila

Auto tam servisuji pravidelně a jsem naprosto bezvýhradně spokojen. Kdykoli poradí, vždy udělají, co je třeba, často mnohem více, než by museli. Když člověk potřebuje, zapůjčí i náhradní vozidlo, nebo odvezou atd. Jednou mi např. po servisu odvezli sami auto domů, když jsem odjel do Indie

Přístup super, dosti neformální - většinou vše na dobré slovo, které ale platí jak u nich tak u mne. Člověk se tam opravdu cítí jako člen jejich

family
Samozřejmě nikdo není úplně bez chyby a občas se i zde nějaké pochybení nebo drobný nedostatek najde, ale to na výše uvedeném nic nemění.
Co by možná někomu z místního osazenstava vadilo (protože tu na fóru byly takové požadavky), tak co vím, není zde standardně možné být po celou dobu na dílně u servisu auta. Na dílně jsem sice několikrát byl, takže podívat se na (pod) auto, na rozbranou věc apod. je na přání možné, ale stát tam celou dobu nejspíše ne. Na druhou stranu vím, že rozhodně tu není důvodem snaha něco maskovat nebo nedělat opravy či servis pořádně, takže se není čeho bát. Alespoň u mne bylo vždy vše v pořádku a provedli co bylo domluveno.
Servis i prodejce tedy mohu za sebe 100% doporučit a osobně bych k nim s autem jezdil a nebo si tam jel koupit nové auto, i kdybych se někam odstěhoval a musel jet z větší dálky.

Jsem zde naprosto spokojen. Tím ale samozřejmě netvrdím, že musí být spokojen úplně každý, lidé jsou různí

Že to ale nebude jen náhoda, svědčí i nedávné ocenení tohoto

prodejce od evropského zastoupení :kia nebo, jak jsem nově zjistil na českém

webu, zařazení servisu mezi "

Best Service 2018"