Ještě k velikosti karty. Dle mýho 16GB stačí. Ale pokud jsi maniak na muziku, máš v mobilu sbírku filmu a fotogalerii své celé rodiny, či milenek

.....tak ti nezbude nic jiného, než 32 GB. Já si ji pořizuji kvůli muzice a filmům. A navigacím! Běžně mívám v mobilu dvě, ale i více. A když máte u každé půlku evropy, tak to je hned 1-2GB zabráno. Záleží kolik do toho kdo chce dát. 16GB class 10 dnes u nás pořídíte kolem 500,-Kč (+-). 32GB class 10 spíše kolem 1.100,-Kč a víše. Bavím se o kartách alespoň trochu známých značek. Žádné Memmorete atd.!
P.s.: Zkoušel jsem na Evu 3D test Quadran Standart a výsledek něco těsně přes 1900. No na SGS I jsem měl o dost více. Ale to už jsem jej měl poladěný. Dokonce jsem jel z 1Ghz na 1,4Ghz. Ale bylo to jednojádro. Tak jsem zvědav, jak dlouho mi vydrží nechat Evo v serii. Někde jsem četl, že jde poladit i na 2 x 1,9Ghz.

Ale to je spíše jen pro pokusné účely. Ta baterie je slabota. Na Ebay jsem koukal na nějakou co má kapacitu 2430mAh. Má být z Japonska a má být stejně velká jako ta seriová s 1750mAh. Takže by to bylo o cca. 38% větší, co se týče kapacity. Jen nějak nemám jistotu, že to technicky jde. I když je to tuším Li-pol a seriovka je Li-ion? Nejsem si jist. Navíc bych nerad, aby mi to bouchlo u ucha. Prodávající je z Anglie, ale na baterce jsou krom anglických nápisů i zrnka rozsipané rýže (nějaké to japonské, nebo čínské písmo). Tak a teď babo raď!