Mam tyden KIA Cee'd SW 1.6 CRDi a nepovedlo se mi sprovoznit muj HTC Desire HD jako Mass Storage v USB, tak aby radio bylo schopne prehravat MP3 primo z karty. Nasel jsem nekolik ruznych postupu, ale zadny mi nefunguje. Moje USB je schopne nacist ruzne pametove karty nebo flashky. To je v pohode. Ale jakmile pripojim disk nebo Android, tak napise Reading a po nekolika vterinach Media Error. Ze nejde klasicky 2.5'' disk bych jeste pochopil. Ani vsechna PC kolikrat nezvladaji dodavat tech 500mA, tak aby se tam ten disk rozbehl, ale preci jen telefon by takove napajeni preci potrebovat nemel. Uz jsem zkousel vsechno mozne co me napadlo. Ruzne karty, ruzne kabely, preformatovat kartu na FAT32 a 2kB sektory, jak se to pise treba zde (http://www.kiamanuals.org/kia-760.html):
• It can only play MP3 files with the compression rate between 8Kbps~320Kbps.
• It can only play WMA music files with the compression rate between 8Kbps~320Kbps.
• When the formatted byte/sector setting of External USB devices is not either 512BYTE or 2048BYTE, then the device will not be recognized.
• Only the USB device formatted to FAT 12/16/32.
Zkousel jsem i postup jaky je uveden tady (http://androidforums.com/htc-desire-hd/316912-desire-hd-usb-radio.html):
Set the SD card to be read from (Setting, Connect to PC), Plug in USB lead into car and phone, then go to connected media and choose music..
Ani tohle mi nezabralo. Pak jsem zkousel jeste telefon HTC Wildfire S, ale taky stejne. Z ruznych diskuznich for je zrejme, ze to nejak fungovat musi. Vesmes jsem se docetl, ze to fungovalo do Androidu 2.3.3, ale oba telefony jsou s 2.3.5. Mozna ten problem bude i v tom, tezko rict

Otazka je tedy, proc to u mne nejde? Ma s tim nekdo nejake zkusenosti? Muze to nekdo vyzkouset u svyho FL Cee'da? Treba i s jinym Androidem. Nez s tim zkusim otravovat servis, tak radeji vyzkousim vsechny moznosti, kterych jsem schopen. A prosim neradte mi pouzivat AUX. Pouzivam drzak na mobil s kabelem do USB a pri dlouhych jizdach, pri navigovani, tim mobil dobijim. A moznost rovnou hrat i MP3 z karty by bylo super. A jeden natazeny kabel na palubku mi bohate staci. Navic ovladani na volantu je rozhodne pohodlnejsi nez mackat display.
Diky moc za jakekoliv rady, ktere by me alespon nasmerovaly