To je jen orientační! Opravdu to není vše a vzhledem k našemu mladistvému věku vážení kolegové, prostě hry nejsou to nejdůležitější! Já osobně, třeba žádnou nehraji a ani nemám v mobilu. Re: Luděk nj dvoujádro, to se to frajeří!

Ale uznej, že na to moje jedno jádro to celkem jde nee? Petře tvůj mobil je lepší jak ten můj. Jen si musíš odemknout bootlander a nahrát pořádnou roomku.

A na dotaz odpovídám, že se nezahřívá a výdrž je skoro stejná. Mě většinou, vzhledem k využití mobilu moc nevydrží a ani nevydržel v sériovém nastavení. Většinou jsem jej do dne i dříve zničil. Ale když se jen sem tam mrknu na net a jen nějaké to volání a sms, a hlavně není si čas s ním pořád hrát, tak den a něco málo vydrží. Ale je pravdou, že používám aplikaci na přetaktování Voltage Control a tam si jde na hodnotách 1400, 1000, 800, 400, 200 a 100 Mhz nastavit o kolik si snížite napájení. Např. na 1400 Mhz mám místo 1450 mV 1425 Mv, na 400 Mhz mám místo 1050 mV mám 1000 mV a na 200 Mhz a 100 Mhz mám místo 950 mV nastaveno 875 mV. Ale opatrně se snižováním kvůli stability. Ze začátku jsem nebyl schopen rozjet Auru. Pořád mi padal mobil, jakmile jsem jí nastartoval. Tož tak asi. Jo pro zajímavost Voltage Control je volně ke stažení na Adroid Marketu. Takže se můžete podívat na svoje napájení. Na taktování musíte mít kernel - jádro, které to podporuje.
Snike: a jak jsi na tom ty?