Tak modul ELM327 je objednán a zaplacen již 10 den. Čekám jej každou chvilku doma. Až odzkouším, napíší více. Co se týče programů k tomuto modulu a k autodiagnostice a provozu atd. prozatím jsem objevil již dříve zmiňovaný Torque a Dash Command. Torque se dá koupit na Android marketu za 80,-Kč, nebo na Black marketu. Ten Dash Command bude asi o dost lepší, ale také dost stojí a FREE jsem nenašel. Jestli někdo máte, ať na Win, nebo Android, prosím napiště mi SZ. Dále jsem našel na Android marketu:
-
My Cars - správa nákladů na vozidla, i několik vozidel, tankování, vypočítávaní průměrné spotřeby, dojezdu, nákladů na palivo, servis, poplatků atd.
spousta křivek a grafů. NEDOPORUČUJI pro méně movité (jako já) a labilní jedince. To budete koukat, kolik vás ten plechový miláček ročně
stojí!!!
-
Garmin Mechanic - něco podobného, ale v angličtině.
-
OBD2 Trouble Code Lookup Mobile - zadáte kód a program na netu najde o co jde (snad jsem pochopil správně).
-
Torque - má databázi asi 3.000 chybových hlášek, ukazuje hodnoty čidel z motoru, zatížení motoru, stlačení plynu, jak ekonomicky jedete, změří
zrychlení atd., Koukněte na:
http://torque-bhp.com/software/torque-a ... -adapters/Pokud víte o dalších, prosím přispějte. Nejlépe i svými zkušenostmi. Předpokládám, že to nezajímá jen mne. Tady je na fóru ještě jedno vlákno "Diagnostika" a jde o to samé. Možná bych tímto poprosil administrátory o sloučení těchto podobných témat do jednoho např. zmíněná "Diagnostika, programy PC a Smartphone"?.
Poznámka, ty co jsem uvedl jsou na mobil s OS Android.