Stefi píše::? Pokud použiješ orginální díly KIA, může to dělat i neautorizovaný servis, podmínky záruky jsou zachovány, rovněž doporučené náplně attd., nějak jsem na to dal řeč s mojim technikem u KIA
! | "titanus" píše: |
precitaj si nase odpoved vyssie... |
Stefi píše::? Pokud použiješ orginální díly KIA, může to dělat i neautorizovaný servis, podmínky záruky jsou zachovány, rovněž doporučené náplně attd., nějak jsem na to dal řeč s mojim technikem u KIA
Ty jsi povinnen v autor. servisu provádět stanovené garanční prohlídky, jestli se nepletu, oprava v jiné opravě za použití origo dílů není vyloučena, anebo zakázána, to znamená je povolena...by nevyhrála, kdyby přišlo na lámaní chleba...
Patrik píše:ono bude asi istejsie pocas zaruky servisovat v autorizovanom servise (aj ked jeho uroven nemusi byt vzdy lepsie nez nezavisleho servisu). Ked uz clovek investoval tolko prachov do noveho auta , tak "musi" prezit aj tie garancne priehliadky za tie ceny co si stanovuju. Asi lepsie nez potom sa handrkovat s automobilkou ze toto sa pokazilo lebo to nebolo servisovane v autoriz. servise.
rehmen píše:Patrik píše:ono bude asi istejsie pocas zaruky servisovat v autorizovanom servise (aj ked jeho uroven nemusi byt vzdy lepsie nez nezavisleho servisu). Ked uz clovek investoval tolko prachov do noveho auta , tak "musi" prezit aj tie garancne priehliadky za tie ceny co si stanovuju. Asi lepsie nez potom sa handrkovat s automobilkou ze toto sa pokazilo lebo to nebolo servisovane v autoriz. servise.
Přesně tak, když jsem kupoval nové auto, tak jsem počítal s jeho pořizovací cenou + do budoucna s cenou garanček. Zase mám jistotu, že když se něco podělá, tak nemusím nikomu dokazovat, že tam byl nějaký neautorizovaný zásah - kdo by na to měl nervy, čas a případně peníze na právníky či expertní posudky.
Co se týče těch dílů, tak tam by mělo spíš být schůdné si zkusit koupit náhradní díl jinde a dovézt si ho do servisu ...tam by možná šlo ušetřit
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: KennyHO