Tak jsem nechal vyrobit tyto nové vlaječky pro naše obchodní partnery:
partner.jpg
Vedlo mě k tomu to, že jednak je o vlaječky ze strany některých partnerů zájem a to, že původní je sice pěkná, ale ten šedostříbrný text je na trošku větší vzdálenost nevýrazný
troj.jpg
Uvedené nové vlaječky mají text ve žluté barvě, takže je čitelný i na větší vzdálenost a je přidán text "partner klubu". Tato vlaječka bude postupně předávána obchodním partnerům, kteří budou ochotni si ji vyvěsit v showroomech (prodejnách či jiných prostorech, kam chodí veřejnost). První byla mnou předána Dolnisu v Mukařově a další snikem v Dolnisu na Spořilově. Věřím, že během krátké doby by tato vlaječka mohla být k vidění i u dalších našich partnerů. A v tomto příspěvku by se pak mohlo uvádět, kterým partnerům byla vlaječka předána.
Původní vlaječky, určené partnerům, jsou tedy k dispozici k prodeji pro zájemce z řad našich členů. Mám jich nyní 8, ale je přede mnou minisraz v BB, tak uvidím, kolik jich zůstane. Ty bych pak samozřejmě přivezl do Konst. Lázní na sraz. Kdyby měl o ně někdo eminentní zájem, může mi poslat SZ, pokud jich po BB zbude dostatek, bude je mít u mě schované.
Vlaječky "partner klubu" byly předány:
Dolnis Mukařov
Dolnis Spořilov
ASAS Most
Agrotec Hustopeče 2x - prodejna a servis
NH Car Strahov
NH Car Čestlice
AUTOBOND Praha
AUTOBOND Ostrava
AUTOBOND Karlovy Vary
LOSL Rakovník
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.