nocnik511 píše:Navros píše:to nocnik511: hele, kde a jak vlastne jezdis, ze mas tak super spotrebu :cool: a kolik uz mas nalitano? Pochlub se :-P
no čéče...lítám fšude možně...žádný velký dálky zatim, už jsem to tu někdy psal a jak tak jezdím na těch 30litrů, tak se pohybuju mezi řekněme...670 až 730 km ujetými...je to samozřejmě kapánek nepřesný, ale do sucha to zkoušet nebudu, bych kvůli ňákýmu plitkýmu výpočtu bobíka zavzdušnil ....jů a pokoříl jsem 13 tisíc
..ještě jsem zapoměl podotknout, že vozí povětšinou pouze mě...70-75kg živý váhy podle ranní stolíčky ...a to bude mít taky nepatrný vliv na spotřebu
...důležitý pro mě je...že víc jak 10 štuců PHM nezblajzne
mino666 píše:No co sa tyka servisu, nejako nepocitujem ze drahsi. Myslim ze je to v celku ok. Sak adac myslim uviedol ze picanto je najhospodarnejsie auto 2006. Moje dojmy su uplne super. SKoda ze na slovensku nemame crdi.
Navros píše:mino666 píše:No co sa tyka servisu, nejako nepocitujem ze drahsi. Myslim ze je to v celku ok. Sak adac myslim uviedol ze picanto je najhospodarnejsie auto 2006. Moje dojmy su uplne super. SKoda ze na slovensku nemame crdi.
Mej sis ho koupit u nas, to by se dalo, ne? ;) Jinak nejhospodarnejsi myslim ze bylo prave to litrove benzinove Picanto, zapocitavali tam myslim uplne vsechno od paliva pres udrzbu az po amortizaci :-) Odkud presne jsi? Ja obcas jezdim na Slovensko na hory, treba bychom se mohli potkat? :-P ;)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé