Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Pepo a to fakt myslíš že si to všechno pamatuji dám dohromady jen ty co mám nalepené na autě
pak tuším že jsem byl na nějakém bowlingu v mostě, na nějaké vánoční jízdě v praze, nějakej plzeňskej minisraz a ten minisraz u štěpána. Ale abych to vyjmenoval tak precizně jsako ty to fakt nedám
neostanes sam ... ja si nemyslim, ze sa takyto zoznam da dokopy. Jedine, ze by sa zacali davat medaile za kazdy zraz. Ale ked uz sem pisem tak aspon prihodim moj zoznam: Jasovo pri Kosiciach, privitanie jara 2012, 10. zraz, Leto na Sazave 2012 a 11. zraz.
Kia Sportage 2011, 2.0 CRDi, predny nahon, vybava EX + doplnok: cuvacia kamera, GPS, subwoofer, stredovy reprak
Ja tu ale nechci davat dohromady nejakou statistiku, jen jsem tak premyslel na kolika srazech jsem vlastne byl a dosel jsem k tomuto cislu. Obcas se stane pri vzajemne komunikaci ze se ptame hele a byl tam onehda ten nebo tamten? Clovek si sam pro sebe ozivi vzpominky na srazy. Jestli to nekdo pochopil jinak tak se omlouvam, smazte to a je klid. Necekal jsem ze to vnese zase nejake dohady o zbytecnosti myslenky.
Já to mám celkem jednoduché. Za rok a půl, co jsem v klubu, jsem byl asi všude. Samozřejmě nepočítám mikrosrazy v Žilině a Ostravě 4x velký sraz 2x jaro s Kia 2x léto na Sázavě 1x Štěpán 1x bowling Most 1x Jasov 1x Vánoce 1x Tři králové Navíc několik návštěv u Lea a po jedné u Milana a Štefana doma.