Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Určitě to Tome do nabídky dám a uvidíme, kolik pak bude závazných objednávek. A kdyby to bylo málo, tak pak tito automaticky dostanou pečené kolínko. Určitě pak budu informovat, kolik z nás to selátko chce a jak by to pak vypadalo asi finančně. No, tak se těště. Pokud nebude pršet, tak to určitě bude super. Jen je škoda, že se ještě nikdo nehlásil jako soupeř na nohejbal. No, ale chápu, že loňské výsledky jednotlivých setů ostatním nahání hrůzu.
Tak Oline, sehnal jsem nám konečně rovnocenného soupeře na nohejbal. No, rovnocenného..... mám obavy, abychom tentokrát klepec, jako od nás dostali minule kluci, nedostali tentokrát my. Přijedou v sobotu kiáci z Dolnisu v Mukařově. Mladí kluci. Ale jsem přesvědčený, že máme i na to mládí. Za nás hovoří zkušenost, že? Tak trošku potrénuj. Ale jen lehce, to bude postačovat. Víc nepotřebujeme.
Zase jsi se zapomněl podívat do občanky . Ale co, dáme do toho všechen um a hlavně zkušenosti a uvidíme. Hlavně zajisti "objektivního" rozhodčího, nějaké příjemné ošetřovatelky a dostatek ledu na natažené svaly . Obinadla a berle si přivezu .
Ceed SW III MY2020, 1.4 T-GDi, 103 kW, TOP Ceed SW II 1.6 GDi, 99 kW Comfort+ Ceed SW 1.4 CVVT, 80 kW Comfort+
No jestli to dobre chapu tak tri do jednoho pokoje nemuzeme? Ja jen ze budeme mit sebou malou takze chceme byt tri v pokoji. Dva pokoje nepripadaj v uvahu.