a tie farby su rychlo schnuce ze vraj a malo by sa to robit pri okolo min.20st C'...neviem
thunder píše:hosi mam v plane si nafarbit brzdice na cerveno na jar..pride mi to ako pekne ozivenie pohladu na auto a v spojeni dobrymi diskami.nieco som o tom pocital a prevazne kazdy odporucal farbu hammerit alebo ako sa to pise.mate s tymto niekto z vas skusenosti,viem ze pre niekoho je to zbytocnost ale su ludia ktorym sa to paci
.
a tie farby su rychlo schnuce ze vraj a malo by sa to robit pri okolo min.20st C'...neviem
MP1 píše:Ja som mal na Fabii namaľované predné strmene a zadné bubny striebornou hameritkou. Aplikuje sa to tak ako píšeš. Veď na obale je návod.
Držalo to dobre. Farba sa olúpala len na miestach, kde sa snažili pri prehliadke v servise kladivom uvoľniť bubny.
Inak pohoda.
thunder píše:hosi mam v plane si nafarbit brzdice na cerveno na jar..pride mi to ako pekne ozivenie pohladu na auto a v spojeni dobrymi diskami.nieco som o tom pocital a prevazne kazdy odporucal farbu hammerit alebo ako sa to pise.mate s tymto niekto z vas skusenosti,viem ze pre niekoho je to zbytocnost ale su ludia ktorym sa to paci
.
vlafi píše:Já bych poprosil o radu do jaké barvy se mám pustit..V některých věcech si nechám rád poradit
vlafi píše:Já bych poprosil o radu do jaké barvy se mám pustit..V některých věcech si nechám rád poradit
MP1 píše:Ja som mal na striebornom aute strieborné brzdy. Teda zadné.
Predné boli chvíľu strieborné a potom čierne.![]()
Po umytí boli zase chvíľu strieborné.
Ja som za červenú - farba BREMBO
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé