Mne to ukazovalo stale teplotu 20°C no a po hledani na netu, jsem zjistil, ze je to vyrobni vadaV pojistkove skrini v motorovem prostoru kam je cidlo pripojene je studenak v kontaktech. Je treba odstrihnout nekolik dratu od patic a natvrdo je rovnou spojit, od te doby mam pokoj.
Symber píše:Taky mi takto čidlo blbne, ráno +2 správně, odpoledne z práce po nastartování i když je +17°C pořád ukazuje +2 (pípne a rozsvítí se i signálka náledí) a teplota vyleze až třeba po 10 minutách takřka skokově na správné číslo. Navíc nevím jestli to je možné, protože to takto neblbne vždy, ale když to špatně ukazuje tak klima i když je v autě vedro najede velmi laxně (navoleno auto 23°C soft). Když to ukazuje dobře, najede klima poměrně ostře tak na minutu a pak se ztlumí. Nevím, jestli to může mít souvislost, že klima si myslí, že venku je zima a proto nemusí příliš klimovat a spíše bere jen vzduch z venku bez většího chlazení. Volal jsem do servisu, řekli že to dají na diagnostiku, ale že to prakticky nemají jak zkontrolovat, tak že čidlo vymění. Že to může být špatně nakalibrované.
Symber píše:Takže jsem se konečně s tím čidlem dostal do servisu.....čidlo vyměnili a problém zůstává....ráno třeba +7°C, odpoledne z parkoviště venku 27°C a auto pořád ukazuje 7°C....vzpamatuje se to tak za 10 min. Volal jsem do servisu, že problém odstraněn nebyl, škrábou se na hlavě zprava zleva a neví....že se budou dotazovat na centrále. Řešil toto ještě někdo ? A neví někdo čím to může být, když čidlo je vyměněno ?
mv12 píše:Já taky nikdy nezpozoroval, že by to teplotu ukazovalo špatně nebo se zpožděním. Myslím, že to ukazuje hned dle skutečnosti.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé