Druhý musím potom odklopiť prepnutím späťákov do polohy odklopenia. Ak ale potom auto zamknem a vrátim sa za hodinku-dve (späťáky sú znova v polohe AUTO), tak sa v pohodičke odklopia obe a možem frčať preč
  Druhý musím potom odklopiť prepnutím späťákov do polohy odklopenia. Ak ale potom auto zamknem a vrátim sa za hodinku-dve (späťáky sú znova v polohe AUTO), tak sa v pohodičke odklopia obe a možem frčať preč   Nie je to žiaden závažný problém, ale zaujíma ma či sa s tým už niekto predo mnou stretol. Predsa len je to trocha otravné stále to odklápat dodatočne, a zas ich nechcem nechávat stále odklopené, lebo často parkujem v úzkych uličkách a ludia tam jazdia riadne natesno.
  Nie je to žiaden závažný problém, ale zaujíma ma či sa s tým už niekto predo mnou stretol. Predsa len je to trocha otravné stále to odklápat dodatočne, a zas ich nechcem nechávat stále odklopené, lebo často parkujem v úzkych uličkách a ludia tam jazdia riadne natesno. Ta každú radu budem rád

; Hyndai i30 kombi N Line, 1.5 TGDi Mild hybrid (2023)
; Hyndai i30 kombi N Line, 1.5 TGDi Mild hybrid (2023) 

, ale ani jeden z těchto problémů mě u mojí 2012 po 4 letech provozu a 55000 km zatím nepotkal a doufám, že ani nepotká.
, ale ani jeden z těchto problémů mě u mojí 2012 po 4 letech provozu a 55000 km zatím nepotkal a doufám, že ani nepotká. 

. To mě fakt nepotěšili, od stolu řekli že je to mechaniká vada, jak se to v zimě přes námrazu zavírá. Což není možný, protože já to mam nazimu pořád vyklopený, právě aby sem to eliminoval.
 . To mě fakt nepotěšili, od stolu řekli že je to mechaniká vada, jak se to v zimě přes námrazu zavírá. Což není možný, protože já to mam nazimu pořád vyklopený, právě aby sem to eliminoval.