Zavady sumarne

Trápí Vás něco na voze?

Re: Problém se světlem v kufru a kontrolkou otevření kufru a ESP

Příspěvekod William » 02.10.2010 20:52

Musím říct,že bych před koupí auta takovéto příspěvky uvítal,alespoň by člověk věděl na co si dát pozor,protože třeba u mě ty boule(respeltivě 2)na přístrojovce má vystavený Cee´d SW na shopu v Litoměřících také a stále tam takto stojí... :o argument jako že auto je levné,tak se s tím "musí" počítat fakt neberu :no: ...mám to sice vyměněné,ale už jen samotný takový zásah v novém voze mi dodnes vadí-už to prostě není ono
KIA cee´d SW II JD 1,4 CVVT Exclusive+zatmavení zadních oken+kožené potahy
William Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Bydliště: Severní čechy-okres Litoměřice  Czech Republic (cz)
2. místo (1)

Kia cee'd SW II (2012)
160000 km @ 6.7 l/100km

• Finanční podpora Kia-Club.org
    CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010
    SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

Příspěvekod Eva L. » 02.10.2010 21:12

Stále čítam že auto "levné".Vobec s tým nesúhlasím.Keď som sa pre ceeda rozhodla ja v tej cene som mohla mať C4,Megane,astru v oveľa lepšej výbave ako moje active plus..A to som nespomenula všetky značky pod. ceedu.Takže až taký lacný ceed nie je.S pribúdajucimi km rastie aj moja nespokojnosť/ to je skor o neschopnosti servisu/Myslím že ak chceme ozaj aku taku kvalitu tak treba ísť do uplne iných značiek.V posledných rokoch je to všetko na jedno kopyto.Keď počúvam že sa bežne autá v B a C segmente a to vo výbave predávajú za 8,9,10tis.eur.To myslím hovorí za všetko...
Eva L. Neuvedeno
Uživatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Re: Problémy po zakoupení auta - KIA CEED SW

Příspěvekod William » 02.10.2010 21:25

Určitě máte s tou cenou pravdu,manželka mě nemůže odpustit,že jsme nešli do C4 v akci za asi 260000,- v opravdu plné palbě-kromě třeba kůže a "jen"6airbagů- :kia: má 8 ...Cee´d byl za 301800,- (je to ale kombi a úvěr od :kia: byl výhodnější a 7let záruky byla lákává-ale ted už vím proč...)
KIA cee´d SW II JD 1,4 CVVT Exclusive+zatmavení zadních oken+kožené potahy
William Muž
Fanda vozů Kia

Bydliště: Severní čechy-okres Litoměřice  Czech Republic (cz)
2. místo (1)

Kia cee'd SW II (2012)
160000 km @ 6.7 l/100km

Příspěvekod Jardys » 02.10.2010 21:39

William píše:Určitě máte s tou cenou pravdu,manželka mě nemůže odpustit,že jsme nešli do C4 v akci za asi 260000,- v opravdu plné palbě-kromě třeba kůže a "jen"6airbagů- :kia: má 8 ...Cee´d byl za 301800,- (je to ale kombi a úvěr od :kia: byl výhodnější a 7let záruky byla lákává-ale ted už vím proč...)

Airbagy jsou tak trochu reklamní trik,protože je počítají tak jako,že jsou na každé straně dva okenní,ale v podstatě je to jeden velký airbag pro obě boční okna(stropní airbag-taky se mu tak říká).V případě nehody ty okenní(stropní)vyletí najednou ať jde rána na kterékoliv místo boku.Takže 8 nebo 6 obojí je pravda.
Kia Ceed SW 1,4 Active
Jardys Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod Eva L. » 02.10.2010 21:56

Tiež občas ľutujem,že som si nevybrala seat leon al. novú octaviu kt. je pekná.Ale už z vlastných skúseností aj so skúseností najbližšej rod. viem že za posledné roky a aj najbližšie roky je to vačšinou len o šťastí.Treba čakať so zatajeným dychom na aký kus sme trafili.Ja vždy hodnotím auto až po roku prevádzky,myslím že až vtedy to može byť ako tak objektívne.Ktovie aké problémy by ma čakali pri výbere inej značky...
Eva L. Neuvedeno
Uživatel fóra

Příspěvekod PetrLa » 03.10.2010 13:02

To já dostal za své peníze přesně to, co jsem očekával.
- jede to
- žere to málo
- hromada místa
- ve výbavě vše, co jsem chtěl
- je to bezpečnější než moje předešlé auto (ale to jsou snad už všechny kromě čínských :) )
- servis super...(já ulomil páčku, řekl jsem ulomil jsem to, taky si to zaplatím, prosím vyměnit.....byla-li reklamace, vyměnili bez vytáček) ..na férovku
- reklamoval jsem jen motorek ostřikovačů, škubání motoru a z výroby špatný volant (nebyl kůží potažený, ale obyčejný, což na funkci rostlináře nemá vliv :) )

A to jestli tam mám vyražené KIA nebo něco jiného je mi po pravdě úplně jedno.
Jestli někdo čekáte Mercedes, tak to jste si spletli cenovou hladinu.
Jestli tam někdo máte závadu, tak honem s tím do servisu.....utratili jste za to peníze, tak jaképak ostýchání se.
Řeči, je to to levné a relativně kvalitní, tak co si stěžujete, jsou ÚPLNÝ NESMYSL!!! Oni to za tolik nabízí a my to za tolik kupujeme, pokud cokoli nefunguje a nebo neplní svou funkci, tak REKLAMOVAT. To že něco stálo méně než u konkurence NENÍ OMLUVA....to je prostě jejich boj.

To je jak koupit si rohlík a najít v něm švába....přijít do pekárny a stěžovat si....A oni by vám na to řekli..."u konkurence je to dražší a tak tam ty šváby nemají". Copak to je omluva? Ne není....dali se na kšeft, tak se všemi povinnostmi a riziky, které to nese.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Sponzor (1)

Příspěvekod souk69 » 03.10.2010 13:34

:thu: :thu: Naprosto souhlasím s předešlým příspěvkem!! :thu: :thu:
červená Kia Ceed sw 1,6 CRDI
souk69 Muž
Fanda vozů Kia
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

Kia cee'd SW (2009)
0 km @ 0 l/100km

Příspěvekod mbiron » 03.10.2010 13:40

Ono to tu mozna vypada, ze se zastavame znacky KIA ale neni tomu tak. Jen chceme rict ze pokud tu nekdo ma s necim problemy tak tu nema psat takove blbosti ze je tahle znacka smejd jen proto ze prave jeho auto ma jiste problemy. Moje auto ma taky svoje mouchy, sem tam neco nekde vrzne - servis, sem tam nekde neco neslo - servis. Proste to, ze auto udelal clovek nebudu odsuzovat znacku jako takovou, proste se stala nekde pri vyrobe chyba a ja jako majitel chci aby ji servis odstranil. Servis dava informace vyrobci a ten bud reaguje na zavady nebo ne. Tak to proste chodi u vsech znacek a hned psat na jina fora ze jsme zaujati vuci jednomu jedinci co je nespokojen je jen jeho vyklad. Pripada mi to, ze onen clovek potreboval asi zde na klubu zdelit svuj nazor a ocekaval politovani od nas vsech, jak se k nemu servis a vyrobce zachoval spatne a ze svoje penize vlastne vyhodil z okna.
Ja sam si rozhodne nemyslim a jsem presvedcen o tom ze to tak citi vetsina z nas, ze znacka :kia: neni naprosto ta nejuzasnejsi na celem svete. Jsme jen priznivci teto znacky jako takove a kdo je zde trochu dele urcite vi o cem tento klub je, proste parta fajn lidi co jezdi stejnou znackou :CZ: :kia: :SK:
mbiron Muž
KIA Family
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

3. sraz Kia-Club.org (1) Mogul Safety Cup 2009 (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 11. sraz Kia-Club.org (1) 15. sraz Kia-Club.org (1) 18. sraz Kia-Club.org (1) 10. výročí Kia Clubu (1) 19. sraz Kia-Club.org (1)
20. sraz Kia-Club.org (1) 21. sraz Kia-Club.org (1) 22. sraz Kia-Club.org (1) 23. sraz Kia-Club.org (1) 24. sraz Kia-Club.org (1) 25. sraz Kia-Club.org (1) 26. sraz Kia-Club.org (1) 27. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)
Organizátor srazu (19)

Kia cee'd II (2013)
110000 km @ 6.4 l/100km

Příspěvekod vladislav » 03.10.2010 14:32

@mbiron
To je napsáno moc pěkně..Myslím,že je to názor většiny z nás co je tady.. ;)
vladislav Neuvedeno
Fanda vozů Kia

2. sraz Kia-Club.org (1) 3. sraz Kia-Club.org (1) 4. sraz Kia-Club.org (1) Osobnost klubu (1)

Příspěvekod Paul Atreides » 03.10.2010 15:48

Přátelé, nezbývá než obdivovat vaši schopnost polemizovat s tím, co jsme neřekl a nenapsal, nebo řešit, kolik emocí jsem asi v době příspěvku měl a jak vy jste si koupili ten "reasonably priced car", co má člověk čekat za své peníze apod., a zcela se vykašlat na podstatu věci.:)

No ať vám to jezdí:)
KIA ProCeed GT Line 1.5 T-GDI 7DCT r. v. 2022 červená Infra
KIA CEED SW 1.6 CVVT Comfort Plus r.v. 2010 Q8 beige (prodáno)
Paul Atreides Neuvedeno
Přispěvatel fóra

Příspěvekod PetrLa » 03.10.2010 18:36

Paul Atreides píše:Přátelé, nezbývá než obdivovat vaši schopnost polemizovat s tím, co jsme neřekl a nenapsal, nebo řešit, kolik emocí jsem asi v době příspěvku měl a jak vy jste si koupili ten "reasonably priced car", co má člověk čekat za své peníze apod., a zcela se vykašlat na podstatu věci.:)

<pouze pro silnější povahy>
WTF?????
- co si vůbec myslíš? že ti tady někdo z fóra jako vyskočí a půjde ti to spravit? Asi vítr .... Je to fórum...kecá se tu.
- tvoje volba, tvoje peníze, chtěl jsi Oktávku ...měl jsi jít do Oktávky.....nikdo zde z přispívajících ti nestál nad hlavou s pistolí a neříkal "KUP KIU!!"
- zlobí tě rádio? taková prkotina? Je v autě v rámci výbavy...líbí se ti jiná značka ....go ahead !!!! nikdo tě nenutí to nekvalitní poslouchat.
- zlobí tě ESP? co položit spíš dotaz jak ono to ESP všeobecně všem funguje a jak se chová?
- reklamovat, reklamovat, reklamovat ....a jestli jsou to neschopáci (a je jedno jak velký prodejce to je), tak jezdi jinam....opět jsou to tvoje peníze, které jsi ochoten tam nechávat.

Neeee ty tu bude plakat a plakat a plakat ....tak plač ....zdar.
</pouze pro silnější povahy>

PS: ukaž mi autoklub, fórum, kde nikdo nenadává na nějakou značku....v dnešní době, světě se vyskytuje už jen málo opravdu kvalitních výrobků ...i s auty to jde z kopce, věř, že si nevybereš nikde a všude se najdou kusy, které zlobí a které ne.
PetrLa Neuvedeno
Fanda vozů Kia

Sponzor (1)

Příspěvekod rudolf.tomka » 03.10.2010 21:26

tato diskusia asi nikam nevede :no: , len sa tu začneme hádať :x aj medzi sebou a to by bolo :thd: , takže sa venujme radšej "našim problémom " ktoré vychádzajú z prevádzky a nie zbytočne :? míňať čas a energiu na problém jedného anonymného člena :roll: , ktorý sa dá , opakujem dá poriešiť reklamáciou alebo výberom iného servisu , o čom uvažujem aj ja ... :kia: :SK:
KIA SOUL 1,6 CVVT tomato red
rudolf.tomka Muž
KIA Family

Sponzor (13) TOP sponzor (2)

Kia Soul (2009)
183000 km @ 7.50 l/100km

Příspěvekod bruczoun » 06.10.2010 13:01

Paul Atreides píše:Jenda:
Já proti nikomu z vás také nic nemám. Proč si to stále musíme i s dalšími opakovat?
Četl jste ty moje příspěvky? J...

Ahoj Paule,

pokud Te to potesi, tak myslim, ze vnimam Tvou snahu se podelit o, byt negativni, ale zkusenosti. Pro me jsou tve nadsazky/ironie citelne a nemam problem se v tom orientovat.
Plne chapu Tve rozcarovani s danym kusem a chovanim prodejce. Preji hodne uspechu s doresenim vsech starosti a snad konecne spokojene jezdeni.

Br.
BRUCZOUN
Jo Pregio...jediné auto, ve kterém zažiješ to správné dobrodružství!
... a spát se v něm dá taky :-)
bruczoun Muž
Přispěvatel fóra
Léta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členstvíLéta členství

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (1) Organizátor srazu (2)

Kia Pregio (2002)
81000 km @ 8.8 l/100km

Příspěvekod bruczoun » 06.10.2010 13:07

PetrLa píše:
Paul Atreides píše:Přátelé, nezbývá ne.......... co má člověk čekat za své peníze apod., a zcela se vykašlat na podstatu věci.:)

<pouze pro silnější povahy>
WTF?????
- co si ..................
PS: ukaž mi autoklub, fórum, .......... které ne.

PetrLa, me neprijde, ze Paul tady "jen" breci...ja to vnimam jako sdileni informaci, bohuzel jinou formou, nez ktera je vetsinou spravne vnimana.
Nehazi spinu na "pojmenovaneho prodejce", mluvi obecne...ja s tim problem nemam.

Br
BRUCZOUN
Jo Pregio...jediné auto, ve kterém zažiješ to správné dobrodružství!
... a spát se v něm dá taky :-)
bruczoun Muž
Přispěvatel fóra

4. sraz Kia-Club.org (1) 5. sraz Kia-Club.org (1) 6. sraz Kia-Club.org (1) 13. sraz Kia-Club.org (1) Sponzor (1) Organizátor srazu (2)

Kia Pregio (2002)
81000 km @ 8.8 l/100km

Příspěvekod Paul Atreides » 07.10.2010 17:42

bruczoun: Máte naprostou pravdu a pochopil jste to správně. Díky.

Ono také co třeba napsat na příspěvek PetrLa, který mě otcovsky a v posvěceném KIA berserku nabádá:

"- zlobí tě ESP? co položit spíš dotaz jak ono to ESP všeobecně všem funguje a jak se chová?"
¨
A ani pravděpodobně nečetl mé příspěvky, ze kterých je evidentní, že já nerozporuji nijak funkci ani projevy ESP v Ceedu, ale diagnostika odhalila závadu a vyřadila pro jistotu celé ESP z provozu. A mě zo stálo 3 návětěvy servisu, než byla závada odstraněna, byla nutná asistence importéra a na důvěře , že servis, ví co dělá, to zrovna nepřidalo.

(BTW: Zrovna o embedded systémech toho vím po technické stránce celkem dost - a taky jsem jich pár napsal).
KIA ProCeed GT Line 1.5 T-GDI 7DCT r. v. 2022 červená Infra
KIA CEED SW 1.6 CVVT Comfort Plus r.v. 2010 Q8 beige (prodáno)
Paul Atreides Neuvedeno
Přispěvatel fóra

PředchozíDalší

Zpět na Závady