Dostal jsem kamínek od Liazky opsal si značku pak sem jí předjel koukam na sklo a nikde sem nicnenašel, tak pohoda jedu kam sem potřeboval tam si něco zařizuju, přídu k autu a ejhle koukam prasklina na okně cca 15cm šlo to uplně od spodu ještě v tom černym místě směrem pěkně nahoru do středu skla....tak si řikam, a je to v prdeli... tak sem pak volal na pojištovnu, a pokud jste s řidičem nesepsali papír o dopravní nehodě, tak jste poměrně bez šancí vymoct něco z jeho povinnýho ručení....
tak řikam, dobrý mam pojištění skla v povinnym ručení do 10 tis tak jsem to nahlásil, že to budu chtět přes to povinný ručení atd....tam mi řekli kam budu muset auto dovýst na prohlídku atd....
no tak volam do kii kolik bude u nich stát výměna skla když mi řekli cca 15tis

tak se ptam v tom autosklu kde sem auto předváděl na prohlídku na kolik by to vyšlo u nich a k mému velkému překvapení mi bylo sděleno, že do 10tis. se vejdem, no tak řikam fajn objednejte mi to...
včera mi sklo vyměnily rano jsem dal auto odpolko si vyzvednul, nikomu sem nic neplatil dostal jsem fakturu přesně na 10k a že si to s pojištovnou vyřídej..

k mému obrovskému překvapení mi bylo naúčtováno za sklo cca 7tis ale co je hlavní je to sklo od edit:Saint-Gobain Sekurit(po upozornění dán správný název

Jo a v autoskle aniž bych jim něco řikal mi dokonce sloupli a na nové sklo nalepily dálniční známku, takže spokojenost a pochvala... jedná se o Autosklo HAK v Hradci Hrálové....