@zulko
kapota ma vtedy vysla po akoze znamosti predajcu na 220 Eur a to ju mam len do polky ...
ale zatial na nej nie su ani len skrabance, ani na folii a to mi na nu ked robili most pre VW v smere BA - Brno padol kus zvyskov betonu, sice sa preliacil plech a odniesla to trosku vrchna cast (kde nebola folia) a bola poistna udalost, ale na mieste kde to padlo a kde bola folia nebolo (okrem tej preliaciny) nic, keby som to len pocul neuverim. Nebol to velky celistvy kus ale v 120-ke taka oprskana zmes betonu, kamena (niekolko takych ako past velkych kusov)- mal som auto vtedy len chvilu

.
davali novu kapotu, nove striekanie (mali manika z Vw co nevedel trafit na 6x farbu, tak potom znova nova kapota a cestovala do ZA a spat

, bola vtedy celkom sranda

, ale mal som od nich auto zadarmo takze som to az tak neriesil) a potom lepili novu foliu v ramci poistneho krytia ...
ja tam mam foliu CarShield (tu najhrubsiu, s elastickym vlaknom), momentalne sa cena na nete pohybuje v rozmedzi 115 - 140 Eur / m2 (ako kde) len material
Ked zoberem ze hruba plocha auta je 23 m2, plus nejakych 10% odpad, tak aj s pracou som isto nie daleko od tej sumy co mi nukali vtedy, mozno aj viac,
netusim kolko by to bolo teraz. Vtedy som tam mal auto nechat na 48 hodin aby minimalne 24 hodin stalo u nich na vyschnutie ... Ale koli cene som do toho nesiel
Nijako to miesto, kde je folia nesetrim, specialne nelakujem ked vapka tak poriadne, dokoncom so to striekal aj pri -18 a potom v garazi schlo

a folia vydrzala ...
P.S. do tej gumy by som mozno isiel aj ja keby bola dobra cena, ale bojim sa co na to bezna prevadzka ? skrabance z parkoviska, kamienky, lad, otery, mycka, ...
Ak to niekto zistite, ale z realnych skusenosti a nie reklamy

dajte vediet