-drb- píše: Když je zapnutá Topo Czech současně s vestavěnou, tak navigace při přepočtu trasy občas vytuhne a přestane vykreslovat mapu.
geocomp píše:no já používám soft v PDA a musím zůstat někde mezi oba tábory, navigace je dobrá věc ale ne 100% jistota klidného dosažení cíle. Je fakt že pokud přejedete tak si to samo přepočítá cestu ale ......... je tu ale ................. stalo se mi že jsem se musel vyhnout uzavřenýmu mostu v jedné vísce tak jsem odbočil a navigace začala přepočítávat. Do teď všechno v poho až do příští křižovatky kde mě nutila jet na opačnou stranu než byl vysněný cíl - prostě mě nutila udělat kolečko abych musel přejet ten most, řídit se pokyny tak tam kroužím dokud mi nedojde palivo takže je dobré předem omrknout mapu třeba i jen v navigaci a vědět trošku o trase víc než se nechat slepě vést. Na druhou stranu dělal jsem si pěší výlet po krajině kde jsem to neznal a navigačku jsem si jen pustil a nezadával trasu - prostě jsem to použil jen jako mapu abych věděl kde jsem. Pohodová záležitost.
masaj píše:Sorry- ale já bych si osobně nikdy navigaci nikdy nekoupil PDA je moje volba . GPS softu plny internet a jiné využiti . Tudle jsem byl u zubaře a než sem přišel na radu udělal jsem tabulku (blabla) poslal šéfovy a už sem nemusel do práce atd.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé