Chlapci sleduji tu přestřelku, je to věc názoru a osobní zkušenosti, co můžu například říci ve prospěch barum polaris 2, měl sem je jednu zimu a to bylo snehu a ledu neurekom, osvědčily se, jak při neprohrnutém tak v břečce i na uježděném, na dálnici jsem jel i přes 200, pohoda, obouval sem i GY Ultra Grip, bylo to vstejném rozměru jak Barumka jen na P-307, tochu víc čerstvého sněhu, nebo břečka hrůza, jinak to šlo, dále na P-406 Kupé jsem vyzkoušel Syron, německá firma s pobočkou v argentině vzorek jak Michelin Alpin 2, cena poloviční, bylo to v zimě kdy nás likvidoval Kyril, drželi ve všech režimech provozu a cestácch

, měl jsem i Federal /N.Zéland/rovněž firma známá v sportu a u nás na tereňákoch, výborné, loni jsem jezdil Conti. TS810 výborné dálnice a uježděné, čerstvý a břečka velké výhrady

,
@reddevil . PetrLa fakt dělá v gumárně, a on to nemyslel, jako že u nás jsou výběhové vzorky a horší technologie, jak u zahraničních mateřských firem, dobře se podívej co kde kdo vyrábí, najdeš tam od Číny přes celou Europu a Rusko a to u těch věhlasných značek, každá značka dáva na trh prémiovky, ale i lidovky, vysvětloval mi to známej, který provozuje servis FirstStop, /Brigestone, Firestone,Daytona a vlastní pneu FirstStop/ názvy možná nejsou spisovně, ale chtěl jsem říct , řekl že je všechny pneu. jsou dobré a materialy jsou vezměs stejné, a pro naše podmínky/europy/ vyhovují všechny.....jinak ve finále, ja bych třeba potřeboval jiné gumy/vzorek/, když se toulám po Šumavě a jiné ve vnitrozemí a na dálnici

, každá je pro něco jiného jednička...

Pomalu jsem zapoměl, že jsem chtěl dát odkaz na zimní pneu

,
http://www.az-pneu.cz/pneumatiky/osobni-zimni , no jo lepší to již nebude