Důležité upozornění |
---|
![]() ![]() Více se dozvíte zde https://www.kia-club.org/viewtopic.php?p=195579#p195579 |
Blackdeath.P píše:Tak po tel. rozhovoru s prodejcem kdy jsem zjistil že se kryt motoru nedělá jsem se rozhodl vyhlásit kočkám a jiné havěti v mém motoru válku prozatím jsem doma na kolení spíchnul prozatimní kryt motoru. O měřil jsem si tvar a velikost krytu udělám si na něj výkres a nechám si ho vyrobit.
Zatím jsem dám fotky alespoň dočasného krytu proti kočkám
Blackdeath.P píše:Blackdeath.P píše:Tak po tel. rozhovoru s prodejcem kdy jsem zjistil že se kryt motoru nedělá jsem se rozhodl vyhlásit kočkám a jiné havěti v mém motoru válku prozatím jsem doma na kolení spíchnul prozatimní kryt motoru. O měřil jsem si tvar a velikost krytu udělám si na něj výkres a nechám si ho vyrobit.
Zatím jsem dám fotky alespoň dočasného krytu proti kočkám
Já jsem to řešil takto. Už mi tam kočky nelezou. Jinak jsem si oměřil prostor pod motorem a nechal jsem si z 0,5 plechu vypálit kryt ale už se mi ho tam před zimou nepodařilo dát - nějak jsem se k tomu nedostal takže ten kryt co jsem si nechal vyrobit mám připraven a chci ho tam dát až bude lepší počasí. Zítra ten kryt nafotím a dám jsem fotku pro představivost.
maria40 píše:Pridávam sa k prosbe o nákres. Keby to bolo aj s rozmermi bolo by to super!!!!!!!!!!!!!!!
Blackdeath.P píše:maria40 píše:Pridávam sa k prosbe o nákres. Keby to bolo aj s rozmermi bolo by to super!!!!!!!!!!!!!!!
Je nad tvým příspěvkem
Blackdeath.P píše:Určitě dám vědět chtěl jsem to tam dát ještě před zimou ale nějak jsem to nestihl tak až zmizej ***** ze silnic tak se na to asi vrhnu.
Zpět na Všeobecný pokec / General Discussion
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé