Mam taky problem dneska som si vsimol ze mi tecie olej z manzety na vnutornej strane od prevodovky,pri prudkom stoceni volantu mi to buchne tam v tej polosi,skusal som ju ma aj vôlu,chcem sa spytat ako to je so zarukou,ci tam aj spada poloos,ci mi uznaju chybu v servise a bezplatne vymenia.dakujem. mam kiu ceed 10 / 2008.
Finanční podpora Kia-Club.org CZ: Číslo účtu / kód banky: 2600362987/2010 SK: Příkaz zadejte jako SEPA platbu (nikoliv jako platbu do zahraničí). Pro SEPA platbu je potřeba zadat číslo účtu ve formátu IBAN. IBAN: CZ9220100000002600362987 , BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Neboj se tam zajet. Podle mě je to jasná reklamace. Pokud by se samozřejmě neprokázalo, že jsi to sám poničil nesprávným používáním nebo neoprávněným zásahem. A to snad nehrozí....
ja ked som bol na kontrolu po 30000 km tak mechanika som tiez upozornil na unik oleja alebo vazeliny z manzety ako je poloos na strane vodica...a on ze to je v poriadku ale nezdasa mi lebo mam to tam pekne zasrate od oleja -vazeliny alebo coho... pocas kontroly to postriekal sprejom utrel to...ale dnes som pozeral po asi 2000 km ze to mam zase zasrate ...ked bude suchsie tak pojdem do servisu ze nech sa nato pozru...ale viaceri lebo nepozdava sa mi to... dam tu aj fotky ked prestane prsat...je januar zima a vonku pada dazd a teplomer ukazuje + 8 stupnov...