riesili ste to uz niekto?
Na dovolenku potrebujem co najvacsi box, ale vo forstingery si neboli isty ci tam mozem dat ten dvojmetrovi. Na passate sme mali prave taky, s objemom asi 400l.
Co som pozeral, tak tie kratsie mali objem kolo 300-350l co je hrozne malo. Pod 400l nechcem ist.
Co sa tyka nosica tak mi ponukli ocelovi za 140€ a hlinikovi za 200€. Ten hlinikovi mal este v sebe taky zarez kde sa da umiestnit napr. drziak na lyze, alebo novsie typy uchyteni na boxoch. Vraj je to lepsie ako ked sa uchyti len okolo tycky.
Neviete ako je to s vyhlaskou/zakonom? Resp. ci nevznika iny problem ak tam uchytim ten dlhy box. Pokial viem tak nemalo by to vadit pokial to neprecnieva z profilu auta. Lenze sa bojim ako to bude drzat na tak kratkej streche. Na passate combi nam ten dvojmetrovi trci len mierne nad prednym sklom, lenze to je uplne ina strecha.
Cenovo to mali vo forstingery za 360€ dlhy a taky kratsi(neviem presnu dlzku, malo to asi meter a pol) za 310-320€ uz neviem presne.
Ak by som kupil tie hlinikove drziaky a najvacsi box, tak to je 560€ a to je uz riadna supa. Fakt sa mi to zda hrozne vela.